HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı sevgilisiyle ilgili yeni detaylar

2022 yılının ilk büyük habercilik başarısına SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt imza attı! Ceyhun Bozkurt, dün köşesinde, HDP'li vekil Semra Güzel ile öldürülen bir PKK'lı teröristin özel ilişkisini deşifre etti. Bozkurt bugün ise o büyük skandalın perde arkasına ilişkin yeni detaylar paylaştı...

Adıyaman kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 29 Nisan 2017'de düzenlenen operasyonda öldürülen terör örgütü PKK mensubu Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora'nın, HDP milletvekili Semra Güzel ile yakın ilişkisini gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

Fotoğrafları köşesinde yayımlayan SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt,
Güzel'in, 'Değer Ailesi' kontenjanından vekil yapıldığını belirterek, "Bora isimli teröristin üzerinden çıkan fotoğraflarda, Bora ile Güzel’in Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarında çekilmiş samimi pozları vardı. Yani fotoğrafların bize anlattığına göre, PKK’lı terörist Bora ile Güzel sevgiliydi." ifadelerini kullandı.

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt bugünkü köşe yazısında ise bu skandalı derinlemesine masaya yatırdı.

HDP'li Semra Güzel’in örgütle ilişkisinin sadece erkek arkadaşının PKK'lı olması ile sınırlı olmadığını vurgulayan Bozkurt, "Semra Güzel’in örgütle sadece erkek arkadaş kontenjanı olmadığını görebiliyoruz. Yani anlaşılan Semra Güzel aynı zamanda bir örgüt kadrosu. Evet işin püf noktası burada. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer alan bir milletvekili, bir terör örgütünün kadrosu. Ve daha ilginci bunu Semra Güzel de reddetmiyor." diye yazdı.

Bu noktada HDP'nin devam eden kapatma davasını hatırlatan Ceyhun Bozkurt şu ifadeleri kullandı;

"Bu HDP’nin bile isteye bir terör örgütü kadrosunu milletvekili seçtiğini gösteriyor. Yani suçun bireyselliğinden öte, örgütlü bir suç var. Bu suçu da HDP’nin yönetimi, kadroları vs. bütünü işliyor. Bu durumda da bu partinin kapatılması dosyasının bir an önce gündeme alınıp gereğinin yapılmasını zaruri kılıyor."

O KAMPLARA HERHANGİ BİR SİVİL GİREMEZ!

İşte Ceyhun Bozkurt'un "O kamplara herhangi bir sivil giremez" başlığını taşıyan yeni yazısı;

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in, 29 Nisan 2017 tarihindeki operasyonda etkisiz hale getirilen Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora ile özel ilişkisini ortaya koyan yazımız/haberimiz beklediğimiz gibi ses getirdi. Çünkü bir milletvekilinin, bir teröristle yakınlığının bulunması, dünyanın her yerinde büyük bir haberdir. İspanyol Meclisi’nde bir milletvekilinin ETA militanıyla, ABD Temsilciler Meclisi’nin bir üyesinin bir IŞİD veya El Kaide militanıyla ilişkisi neyse, Semra Güzel’in de bu tür bir yakınlığının olması büyük bir skandaldır. Ancak olayda sevgili olma ihtimallerinin yüksek olmasının ötesinde çok çarpıcı boyutlar var. Bunları madde madde sıralamakta fayda var.

1- Beşeri ilişkiler bizi ilgilendirmez. Anladığımız kadarıyla Güzel ile terörist Volkan Bora’nın ilişkisi ta üniversite dönemine kadar uzanıyor. İlişkileri de devam etmiş. Şimdi denilebilir ki, ilişki içinde olduğu kişiyi PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki kampta ziyaret etmiş. İşte esas mesele bu: PKK’nın kamplarına HDP’li de olsa herhangi bir sivil elini kolunu sallayarak giremez. Bu birinci madde.

Açalım…

2- Uzmanların aktardığına göre, terör örgütünün stratejik kamplarına, üstelik eğer burası örgütün ana karargah mangası ise (örgüt barınaklarına manga ismini vermiştir) siviller asla ve asla giremez. Çünkü örgüt açısından güvenlik açığı oluşma riski vardır. Bu nedenle bu tür kamplara sadece ve sadece terör örgütünün kadroları girebilir. Bu durum terör örgütünün silahlı kanadı HPG’nin sözde askeri program ve tüzüğünde de yazılı olan düzenlemeler olarak militanlara aktarılır.

3- Semra Güzel’in fotoları incelendiğinde, bu kampa sivil kıyafetlerle gitmiş ardından da örgütün sözde askeri üniformasını giymiştir. Bu kıyafetleri sadece örgütle hukuku olan kişiler giyebilir.

Yazdığımız bu üç madde incelendiğinde Semra Güzel’in örgütle sadece erkek arkadaş kontenjanı olmadığını görebiliyoruz. Yani anlaşılan Semra Güzel aynı zamanda bir örgüt kadrosu. Evet işin püf noktası burada.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer alan bir milletvekili, bir terör örgütünün kadrosu. Ve daha ilginci bunu Semra Güzel de reddetmiyor.

Sosyal Medya profiline bakıldığında kendisi için yaptığı tanımlamalardan biri TJA aktivisti.

HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı sevgilisiyle ilgili yeni detaylar

Peki nedir bu TJA?

Onu açalım.

TJA, Tevgera Jinên Azad (Özgür Kadın Hareketi) ifadesinin kısaltması ve bu yapı, terör örgütünün sözde devlet yapılanması KCK terör örgütünün kadın çatı yapılanması. Bu durumda, Semra Güzel aslında HDP milletvekili sıfatının yanı sıra, aynı zamanda bir terör örgütünün kadrolu militanı görünümü veriyor.

Bu noktanın altını çizerek maddelere devam edelim.

4- Meselenin ilginç bir boyutu da, terör örgütünde gönül ilişkisi yasak. Bu yazılı olmasa da, örgütte teamül olan, yani yazılı olmayan bir kural.

Semra Güzel ve Volkan Bora isimli terörist örgütün bu kuralını da çiğnemiş oluyor. Bu durum örgüt içinde “yozlaşma” olarak tanımlanıyor.

5- Gelelim hepimizi ilgilendiren en önemli boyuta. Bir önceki yazımızda Semra Güzel’in “Değer Ailesi” yani örgüt açısından ölen teröristlerin ailelerine yönelik kontenjanından milletvekili yapıldığını aktarmıştık.

Ancak araştırmalarımız, kontenjan boyutundan ileri bir aşama olduğunu gösteriyor ve bu da HDP’nin bile isteye bir terör örgütü kadrosunu milletvekili seçtiğini gösteriyor. Yani suçun bireyselliğinden öte, örgütlü bir suç var. Bu suçu da HDP’nin yönetimi, kadroları vs. bütünü işliyor. Bu durumda da bu partinin kapatılması dosyasının bir an önce gündeme alınıp gereğinin yapılmasını zaruri kılıyor.

 

 

HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı sevgilisiyle ilgili yeni detaylar ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt HDP PKK semra güzel köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.