HDP'li Garo Paylan'dan küstah kanun teklifi: Ermeni soykırımı tanınsın

HDP, sözde Ermeni soykırımı ile ilgili propagandalarına devam ederken, HDP'li Garo Paylan, 1915'teki sözde soykırımın tanınması için TBMM'ye kanun teklifi verdi. Paylan, " Ermeni Soykırımı bu topraklarda gerçekleşti ve adaleti ancak bu topraklarda, Türkiye’de sağlanabilir." dedi.

Terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı Halkların Demokratik Partisi (HDP), sözde Ermeni soykırımı ile ilgili provokasyonlarına devam ediyor.

Son olarak HDP Milletvekili Garo Paylan, "Ermeni Soykırımı’nın Tanınması, Soykırım Faillerinin İsimlerinin Kamusal Alandan Kaldırılması" isimli kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sundu.

Sözde soykırım kanun teklifine ilişkin açıklama yapan Paylan, "Ermeni halkının yarasını iyileştirecek tek toplum Türkiye toplumu, tek meclis ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Ermeni Soykırımı bu topraklarda gerçekleşti ve adaleti ancak bu topraklarda, Türkiye’de sağlanabilir" dedi.

HDP'li Garo Paylan'dan küstah kanun teklifi: Ermeni soykırımı tanınsın ile ilgili etiketler HDP TBMM garo paylan sözde ermeni soykırımı kanun teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.