HDP'li Botan'ın yalanı çok geçmeden ortaya çıktı!

Türk askerinin Şırnak’ta yaşlı bir adamı hastaneye götürürken çekilmiş fotoğrafını 'Özel harekatçılar yaşlı bir Kürt'ü tutukluyor' şeklinde servis eden Eski HDP Van milletvekili Lezgin Botan, yalanının ortaya çıkmasıyla paylaşımını kaldırdı.

Eski HDP Van milletvekili Lezgin Botan, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda "Sömürgeciliğin ve faşizmin fotoğrafıdır bu! Özel Harekatçıların elinde yaşlı bir Kürt dede... Sorsanız, koca devleti karpuz gibi ortadan böldüğü için "pençe harekatı kapsamında aldık,"derler! Hasta, yaşlı bir dededen korkan zavallı devlet... Dikta rejiminin adaletinde sual olunmaz" ifadelerini kullandı.

 HDP'li Botan'ın yalanı çok geçmeden ortaya çıktı!

 

 REZİL OLDU PAYLAŞIMINI KALDIRDI

HDP'li Lezgin Botan 2016 yılında Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonların sürdüğü sırada barikatlar nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı çiftin askerler tarafından güvenli bölgeye tahliye edilerek hastaneye götürüldüğü yaşlı çiftin askerlere çay ikram ettiği ortaya çıktı.

HDP'li Lezgin Botan daha rezil oldu ve paylaşımını kaldırdı.

 HDP'li Botan'ın yalanı çok geçmeden ortaya çıktı! - Resim : 2

ASKERLERE ÇAY İKRAM ETTİLER

HDP'li Botan'ın yalanı çok geçmeden ortaya çıktı! - Resim : 3

HDP'li Botan'ın yalanı çok geçmeden ortaya çıktı! ile ilgili etiketler HDP Van Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.