HDP'li belediyede tacize gözaltı!

İş için başvuruda bulunduğu HDP'li Mardin Belediyesi'nde taciz edildiğini söyleyen bir kadın MARSU Genel Müdür Yardımcısı A.D. hakkında şikayetçi olmuştu. Soruşturma kapsamında A.D. gözaltına alındı.

HDP'li Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne iş için başvuran kadının kendisini sözlü taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu MARSU Genel Müdür Yardımcısı A.D. gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Mardin Büyükşehir Belediyesine iş için başvuran 30 yaşındaki G.K'nin kendisini sözlü taciz ettiği gerekçesiyle MARSU Genel Müdür Yardımcısı A.D. hakkında şikayetçi olmasının ardından soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri A.D'yi gözaltına aldı.

A.D, Mardin Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

 HDP'li Mardin Büyükşehir Belediyesine iş için başvuran G.K. (30), MARSU Genel Müdür Yardımcısı A.D. tarafından sözlü taciz edildiğini iddia ederek, suç duyurusunda bulunmuş, A.D. ise hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu öne sürmüştü.

Mardin Büyükşehir Belediyesince, belediyeye iş için başvuran bir kadının MARSU Genel Müdür Yardımcısı A.D'nin sözlü tacizine uğradığı iddiasının gerçeği yansıtmadığı savunulmuştu.

"BENİ OTELİNE DAVET ETTİ"

Kızı ile birlikte yaşadığı taciz nedeni ile şikayetçi olan G.K., şunları söylemişti: "Ben Bundan 7 ay önce İŞKUR üzerinden çalışıyordum. Sürem bitince tekrar başvuru yaptım. Onu öğrenmek için KENT AŞ’ye gittim. M.Ç. diye bir müdürle görüştüm beni hafta sonu arayacaklarını söyledi. Oradan ayrıldıktan sonra saat 16.00 gibi beni belediyeden çıkınca A.D. aradı. 'Yukarı Mardin’e gelebilir misiniz? Ne mezunusunuz? Ne iş yapabilir misiniz? Ben numaranızı Kent AŞ’den aldım, Büyükşehir Belediyesi'nden arıyorum' dedi. Telefonu kapattıktan sonra WhatsApptan bana 'Yukarı Mardin’e yarım saatliğine gelsene' yazdı. Bende olayı anlamadım. Beni işe koyacaklar çok heyecanlandım ondan aramışlar dedim. Kuşkulandım kızımı bahane ettim. Neden yukarı Mardin diye sorguladım. Gelmeyeceğimi söyledim. Ben büyükşehire başvuru yaptıysam orada görüşelim dedim. Sürekli kaçta gelirsiniz ben sizin işinizi halledeceğim, Yazışmaları bitirmek istemiyordu, ben belediyeye geleceğimi söyledim. Belediyeye sabah iş görüşmesine gittim. Kızımla birlikte iş görüşmesine gittim. İlk konuşmasında 'Ben senin önünden geçtiğim zaman sen benim yüzüme bakmıyordun' dedi. Sonra şaşırmış gibi bakınca 'Şaka yaptım' dedi. Yanında tanımadığım bir adam vardı ve bana 'Ben sana dışarıda iş buldum şeklinde konuştu'" 

HDP'li belediyede tacize gözaltı! ile ilgili etiketler HDP Mardin Taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.