HDP'li Baydemir'den Erdoğan'a alçak sözler

HDP'li Osman Baydemir, İngiltere'de BBC merkezi önünde Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretler yağdırdı.

Terör örgütü destekçileri ile birlikte BBC'nin Londra merkezinin önünde toplananan HDP'li Osman Baydemir Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretler de bulundu!

Baydemir, "Kürt kentlerindeki Kürt şehirlerini yok ediyor şimdi size sormak istiyorum, kim terörist Erdoğan kim, kim faşist Erdoğan, kim Kürtleri öldürüyor Erdoğan, kim çocuk ve kadınları öldürüyor Erdoğan" dedi.

Baydemir ayrıca, "Şimdi hep birlikte faşizmi kırmalıyız şimdi hep birlikte Rojava kentinin istilasına engellemeliyiz" ifadelerini kullandı.

HAPSİ İSTENİYOR

Eski HDP milletvekili Osman Baydemir hakkında Van'da partisince düzenlenen iki ayrı programda yaptığı konuşmalarda "Türk milletini, cumhuriyeti ve TBMM'yi alenen aşağılama" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

HDP'li Baydemir'den Erdoğan'a alçak sözler ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan HDP Cumhurbaşkanı Osman Baydemir
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.