HDP'li Barış Atay, Berna Laçin'e sahip çıktı!

Attığı bir tweet hakkında "halkın dini değerlerini aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan oyuncu Berna Laçin'e, HDP'den milletvekili olan Barış Atay sahip çıktı.

Barış Atay, Medine'li paylaşımı sonrasında çok konuşulan Berna Laçin'e sahip çıktı. Atay, "Fırsat bulduğunuzda her insana saldıramayacağınızı öğreneceksiniz" dedi.

LAÇİN'İ ELEŞTİRENLERE SERT ÇIKTI

Barış Atay, attığı tweette "Bu tweette hiçbir suç unsuru yok. Anlamak istemiyorsanız da anlamayabilirsiniz, sizin sorununuz. Fırsat bulduğunuz her an insanlara saldıramayacağınızı öğreneceksiniz" ifadelerini kullandı.

BERNA LAÇİN NE DEMİŞTİ?

Son zamanlarda gündemde olan idam tartışmalarına Berna Laçin" İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!" sözleriyle dahil olmuştu.

HDP'li Barış Atay, Berna Laçin'e sahip çıktı!

HDP'li Barış Atay, Berna Laçin'e sahip çıktı! ile ilgili etiketler Berna Laçin Barış Atay medine tweet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.