HDP'li ailelerin acısıyla dalga geçen adam kimdir?

HDP'li ailelerin acısıyla dalga geçen adam kimdir? Fransa'da Boeing firmasında çalıştığını söyleyen bir HDP trolü, firmadan alacağını alamadığı için HDP binası önünde eylem yapacağını söylüyor. O anların görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı. Peki HDP'li ailelerin acısıyla dalga geçen adam kimdir? Detaylar haberimizde...

HDP'li ailelerin acısıyla dalga geçen adam kimdir? Çocukları HDP'lilerin desteğiyle dağa kaçırılan ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki eyleminde sayının giderek arttı. Yaşanan eylemlerin artmasıyla birlikte köşeye sıkışan HDP'liler, ailelerle dalga geçmeye başladı.

 

HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, HDP'li bir trolün paylaştığı video üzerinden pişkince bir tweet attı.

HDP'li ailelerin acısıyla dalga geçen adam kimdir?

SİSTEMLİ BİR KAMPANYA BAŞLATILDI

Söz konusu troll hesap tarafından yayınlanan videoda, Fransa'da Boeing firmasında çalıştığını söyleyen bir HDP trolü, firmadan alacağını alamadığı için HDP binası önünde eylem yapacağını söylüyor ve acılı annelerle alay ediyor.

HDP'Lİ VEKİLLER EVLAT ACISI YAŞAYAN KÜRT AİLELERLE DALGA GEÇİYOR

Bu videoyu paylaşarak "İl binamız herkese açıktır. Bekleriz:))" notunu düşen HDP'li vekil Meral Danış Beştaş'ın tweetinin altında ise diğer troller tarafından sistemli bir şekilde, acılı anneleri hedef alan alaycı tweetler yağdırılıyor.

"KOLAY GELSİN" DİYEREK ALAY ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde de, HDP binasına giriş yapan HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz, acılı ailelerin yanından geçerken 'kolay gelsin' demiş ve bu hareketi büyük tepki çekmişti

HDP'li ailelerin acısıyla dalga geçen adam kimdir? ile ilgili etiketler HDP PKK Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.