'Yeni CHP bunları iktidara getirmek isteyerek alçaklığa ortak oluyor!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, 3. kez bir araya gelen Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sonrası asgari ücret tekliflerini, TBMM'de Nusrettin Maçin'in provokasyonu, Tahir Güven'in öldürülmesinde pusu kuran teröristin HDP'li vekilin evinden çıkmasını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fahiş fiyatlara neden stokçulara sert uyarısını, İbrahim Tatlıses'e verilen 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' tartışmalarını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücret çıkışını, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal edeceği yönündeki iddiaları, Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminin sona ermesini, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik'in kızdıran ifadesini masaya yatırdı.

"ASGARİ ÜCRET OLASI YENİ DALGALARA, FİYAT ARTIŞLARINA KARŞI KORUMA AMAÇLI 4 BİN TL'NİN ÜSTÜNDE OLABİLİR"

Ceyhun Bozkurt, "Temel ihtiyaçlarda döviz ve faiz politikasının yansıttığı, ekonomiyi manipüle etmeye çalışan kuvvetlerden dolayı son aylarda büyük bir fiyat artışı var. Beklenti 4 bin TL yönünde. Olası yeni dalgalara, fiyat artışlarına karşı koruma amaçlı 4 bin TL'nin de üstünde olabilir, benim gönlümdeki rakam ise 5 bin TL. Motorine 2 gün önce bir zam geldi, hemen ardından tekrar bir zam geldi. Bu zamlar yeni dalgaları da tetikleyecek.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ AYAĞI SALDIRI DOZUNU YÜKSELTECEK"

Yeni CHP kınama için neden evet oyu vermiyor?Kılıçdaroğlu'nun da dediği gibi 'dostları' işte bunlar. Bunlar Kurtuluş Savaşı'na karşı çıkanların, Mustafa Kemal'in kellelerini aldıklarının torunları. CHP, bunları iktidara getirmeye çalışarak bu alçaklığa ortak oluyorsun. Terör örgütünün siyasi ayağı saldırı dozunu yükseltecek. Seçimleri provoke etmek için her türlü saldırıyı yapacaklar. HDP'yi mecliste istemiyoruz. HDP, KCK'nın çıkarları çerçevesinde siyasi manevra yapıyor, terör eylemlerini besliyor. HDP'yi normal siyasi parti olarak görmeyin.

"NATO'NUN KIŞKIRTMALARI RUSYA'NIN BASKISINI ARTIRIR VE BAŞKA OLAYLARA YOL AÇABİLİR"

Bu gerilimde biz taraf olmamalıyız. Karadeniz barış gölü olmalı, NATO'nun kışkırtmaları Rusya'nın baskısını artırır ve başka olaylara yol açabilir. Karadeniz için en büyük tehdit NATO'nun varlığıdır. Ukrayna'nın NATO üyeliği desteklenmemelidir. Gereken diplomasi yürütülmelidir. Türkiye ile Rusya bu işi çözecek. Rusya ile Ukrayna arasındaki diplomasiyi desteklememiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Yeni CHP bunları iktidara getirmek isteyerek alçaklığa ortak oluyor!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun TBMM Cumhurbaşkanı Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.