HDP'den Akşener'e şartlı yeşil ışık

HDP'li Hasip Kaplan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak 'Meral Akşener, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olabilir' demişti. Bu sözler, Selahattin Demirtaş'ın "Dışarıda olsam Akşener'in evine giderdim" açıklamasının ardından yeniden gündeme geldi.

HDP'nin eski eş başkanı Selahattin Demirtaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e seslenerek, "Dışarıda olsaydım bir sabah Başak ile birlikte Meral Hanım’ın kapısını çalar ve 'Kahvaltıya geldik' derdim" ifadelerini kullandı.

 Buna cevap olarak Meral Akşener FOX TV'de katıldığı programda, "Değerler üzerinden kutuplaştıran, vatandaşı birbiriyle kavga ettiren zihniyeti ortadan kaldırmak için bu partiyi kurduk" diye konuştu.

"AKŞENER MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI OLABİLİR"

 Öte yandan HDP'li Hasip Kaplan'ın, 19 Ağustos'ta attığı "Meral Akşener Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olabilir, kazanması için Cumhurbaşkanı yardımcısının bir Kürt olması şart. Güven bunalımını aşacak adımlar birleştirir" tweeti sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, Kaplan'ın tweetinin son açıklamalarla anlam kazandığı yönünde yorumlarda bulundu.

 HDP'den Akşener'e şartlı yeşil ışık

HDP'den Akşener'e şartlı yeşil ışık ile ilgili etiketler Meral Akşener HDP Selahattin Demirtaş İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.