HDP Sözcüsü'nden 'Haddini bil' uyarısı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak niteleyen HDP'yi eleştirmesi örtülü ittifakta yeni bir çatlağa sebep oldu. HDP Sözcüsü Ebru Günay, "Anti-emperyalist olmayı sizden öğrenecek değiliz. Haddinizi bilin" açıklamasında bulundu.

Ermenilerin asırlık yalanı olan ve ülkelerin siyasi araç olarak kullandığı sözde Ermeni soykırımına HDP de destek çıkmıştı.

HDP'nin sosyal medya hesabından 'Ermeni Soykırımı utancıyla yüzleşin' başlığıyla bir paylaşım yapılmıştı.

HDP’nin yaptığı yazılı açıklama ile yaşananların "Ermeni Soykırımı" olduğunu ifade etmesi üzerine HDP’yi "emperyalistlerin gölgesinde ezik siyaset yapmak"la eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a, HDP’li Ebru Günay’dan tepki geldi.

"Sizden öğrenecek değiliz haddinizi bilin"

Öztrak'ın sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan Günay, "Sadece insanın değil, siyasetin de bir dengesi vardır. Konforlu alanlardan akıl dağıtmanın, ilkesel erozyonun, iktidara koşar adım yanaşmanın da bir sınırı ve dengesi vardır. Anti-emperyalist olmayı sizden öğrenecek değiliz. Haddinizi bilin!" ifadelerini kullandı.

 

HDP Sözcüsü'nden 'Haddini bil' uyarısı ile ilgili etiketler CHP HDP Faik Öztrak Ebru Günay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.