HDP milletvekili: İstanbul Kürdistan'dır; artık daha Kürdistanî olacak

HDP'li Öcalan, İstanbul'un 'daha Kürdistanî' olacağını söyledi ve 23 ordunun başarısız girişiminin ardından 1453'te Türkler tarafından karadan gemi yürütülerek fethedilen, Doğu Roma ve Osmanlı İmparatorluklarının başkenti, Napoleon'un deyişiyle 'dünyanın başkenti' olan İstanbul için 'Bizim için Kürdistan'dır' ifadelerini kullandı. 

HDP'nin kışkırtmaları bitmek bilmiyor. Bu kez de Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'milletvekili' olan ve Türkiye'nin bütünlüğü için 'namus ve şeref' sözü vererek göreve başlayan HDP Urfa Milletvekili Ömer Öcalan, İstanbul hakkında provokatif söylemlerde bulundu.

'İSTANBUL DAHA KÜRDİSTANî OLACAK'

HDP'li Öcalan, İstanbul'un 'daha Kürdistani' olacağını söyledi ve 23 ordunun başarısız girişiminin ardından 1453'te Türkler tarafından karadan gemi yürütülerek fethedilen, Doğu Roma ve Osmanlı İmparatorluklarının başkenti, Napoleon'un deyişiyle 'dünyanın başkenti' olan İstanbul için 'Bizim için Kürdistan'dır' ifadelerini kullandı. 

'İSTANBUL BİZİM İÇİN KÜRDİSTANDIR'

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin İstanbul Küçükçekmece'de gerçekleştirdiği skandal 'kongre'de PKK'nın yayın ordanı Rûdaw’a konuşan HDP Urfa Milletvekili Ömer Öcalan, “Bu kentte yürütülecek çalışmalarda daha fazla Kürt ve Kürdistanî havası olacak. Her zaman söylüyoruz; Kürdistanilerin yaşadığı en büyük kent İstanbul’dur. İstanbul da bizim için Kürdistan’dır” dedi.

HDP milletvekili: İstanbul Kürdistan'dır; artık daha Kürdistanî olacak ile ilgili etiketler HDP İstanbul milletvekili Öcalan ömer rudaw Kürdistan kürdistani kongre
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.