HDP kongresinde skandal! Pervin Buldan konuşurken 'Gençlik Apo'nun fedaisidir' sloganı atıldı

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Batman'da düzenlenen 4. Olağan Kongresi'ne katıldı. Buldan'ın konuşması sırasında kongrenin yapıldığı salondan, "Katil Erdoğan" ve "Gençlik Apo'nun fedaisidir" sloganları atıldı.

HDP Batman 4. Olağan Kongresi bir düğün salonunda partililerin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Kongereye katılan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "AKP ve küçük ortağı (MHP) şunu bilsin ki onların hikayeleri çoktan bitti, artık yarı yolda kaldıklarını ve ilerleyemediklerini kendileri de biliyor ve bunun farkında. Bunun için HDP’ye saldırmakta başka bir yol bulamıyorlar. Ama bunlar da beyhude çabalar." dedi.

Buldan'ın konuşması sırasında kongre salonundaki HDP'liler, "Katil Erdoğan", "Gençlik Apo'nun fedaisidir" sloganları attı.

HDP kongresinde skandal! Pervin Buldan konuşurken 'Gençlik Apo'nun fedaisidir' sloganı atıldı ile ilgili etiketler HDP Pervin Buldan Batman kongre slogan HDP Batman 4. Olağan Kongresi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.