HDP, İYİ Parti'den randevu talep edecek

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Saadet Partisi, CHP ve DEVA Partisi'nden sonra İYİ Parti ile de bir araya gelmek istediklerini belirterek "Kendilerinden randevu talep edeceğiz" açıklamasında bulundu. İYİ Parti lideri Akşener, geçtiğimiz günlerde 'HDP ile görüşme olacak mı?' sorusuna "Henüz davet gelmedi" yanıtını vermişti.

Son günlerde parti liderleri arasında hareketli günler yaşanıyor. Erken seçim tartışmaları gündemden düşmezken, siyasi partiler arasındaki görüşme trafiği de manşetleri meşgul ediyor.

"RANDEVU TALEP EDECEĞİZ"

Son olarak HDP yöneticilerinin "muhalefet turu" adı altında çeşitli partilere gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası yeni gelişme yaşandı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan; CHP, DEVA ve Saadet Partisi'nden sonra İYİ Parti ile de bir araya gelmek istediklerini söyledi. Buldan, görüşme niyetini "Kendilerinden randevu talep edeceğiz" diyerek açıkladı.

AKŞENER, KAÇAMAK YANIT VERMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmiş, iki lider görüşme sonrası basın toplantısı düzenlemişti. Akşener burada kendisine yöneltilen, HDP'nin İYİ Parti ile görüşme talebinde bulunup bulunmadığı sorusuna "Henüz öyle bir talep gelmedi. Farzımuhal üzerinden niye konuşalım." diyerek topu taca atmıştı.

Buldan'ın açıklamasından sonra şimdi İYİ Parti'ye gidecek davet ve Akşener'in bu görüşme talebine vereceği yanıt merak ediliyor.

HDP, İYİ Parti'den randevu talep edecek ile ilgili etiketler HDP İYİ Parti Meral Akşener Pervin Buldan CHP ittifak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.