HDP, İYİ Parti ve CHP'den skandal S-400 planı!

HDP'li vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu, İyi Parti ve CHP ile iş birliği yaparak neden S-400 alımına karşı oy kullandıklarını anlattı.

Türkiye, Rusya'dan alacağı S-400 hava savunma sistemleri ile olası hava saldırılarına karşı gücüne güç katmayı planlıyor. Ancak bu alışveriş NATO müttefiki olan ABD'yi fazlasıyla rahatız ediyor.

Türkiye'nin Rusya ile iş birliği yapmasının ABD'de rahatsızlık yaratması anlaşılır, ancak İYİ Parti ve CHP de S-400 alımına karşı çıkan cephede yer aldı. Yanlarında ise HDP vardı.

VATAN GÜVENLİĞİNİ HİÇE SAYIYORLAR
Haber7'nin haberine göre, HDP'li vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu, Meclis'te İYİ Parti ve CHP ile bu konuda nasıl iş birliği yaptıklarını anlattı.

Gergerlioğlu, Türkiye için hayati öneme sahip olan savunma sisteminden vazgeçildiği takdirde erken emekliliğin mümkün olabileceğini bu yüzden de S-400'lerin iptali için iş birliği yaptıklarını anlattı.

İYİ Parti, CHP ve HDP'nin, S-400 alımını gereksiz görerek, Meclis'te karşı oy kullandığını anlatan Gergerlioğlu, ancak AK Parti ve MHP oylarının kendilerine engel olduğunu söyledi.

HDP, İYİ Parti ve CHP'den skandal S-400 planı! ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti HDP S-400
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.