HDP binasına saldırıdan bile Erdoğan'ı sorumlu tuttu!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. HDP İzmir İl Başkanlığı'na düzenlenen saldırıya ilişkin konuşan Başarır, bu durumdan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tutmayı başardı.

Halk TV'de katıldığı canlı yayında konuşan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, HDP İzmir İl Başkanlığı'na yapılan saldırıdan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tuttu.

Başarır'ın sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. 

CHP'li vekilin bu açıklaması, HDP İzmir İl Başkanlığı binasında Deniz Poyraz'ın katledilmesi ve ardından Diyarbakır Hani'de AK Parti ilçe binasına yapılan molotoflu saldırılarla birlik ve beraberliğe alenen kast eden şer odaklarının ekmeğine yağ sürdü.

HDP binasına saldırıdan bile Erdoğan'ı sorumlu tuttu!

HDP İZMİR İL BİNASINA SALDIRI

İzmir'in Konak ilçesinde HDP il binasına giren bir kişi, etrafa rastgele ateş açtı. Ofiste çalışan Deniz Poyraz'ı vahşice öldüren 27 yaşındaki O.G. polis tarafından gözaltına alındı.

AK PARTİ HANİ İLÇE BİNASINA SALDIRI

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde AK Parti Hani ilçe binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotoflu saldırı yapıldı. Molotoflu saldırı düzenleyen şahıs ile ona gözcülük yapan zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

HDP binasına saldırıdan bile Erdoğan'ı sorumlu tuttu! ile ilgili etiketler CHP Mersin Halk TV Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ali Mahir Başarır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.