HDP binasına saldıran kişinin ilk sözleri: PKK'dan nefret ettiğim için...

HDP'nin İzmir İl Başkanlığı'na silahlı saldırı düzenleyen O.G'nin ilk ifadesi ortaya çıktı. Kimse ile bir bağlantısı olmadığını öne süre O.G. "PKK'dan nefret ettiğim için binaya girdim, rastgele ateş ettim." dedi.

İzmir'in Konak ilçesindeki bir binada, bugün saat 11.00 sıralarında silah sesleri yükseldi. HDP İl Başkanlığı'nın bulunduğu 7 katlı binaya giren kimliği belirsiz bir kişi, bir anda ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, binanın bulunduğu bölgeyi kapanırken, saldırganın da gözaltına alındığı açıklandı. Bina içerisinde bulunan HDP'li D.P. isimli kişinin de hayatını kaybettiği belirtildi.

"PKK'DAN NEFRET ETTİĞİM İÇİN BİNAYA GİRDİM"

D.P.'yi öldüren eski sağlık çalışanı O.G.'nin ilk ifadesi ortaya çıktı.

Cumhuriyet'in haberine göre Terörle Mücadele Şubesi'nde gözaltında tutulan şüpheli, ifadesinde şunları kaydetti:

"Kimse ile bir bağlantım yok. PKK'dan nefret ettiğim için binaya girdim, rastgele ateş ettim."

Gaziemir ilçesinde oturan O.G.'nin 27 yaşında olduğu öğrenildi.

 

HDP binasına saldıran kişinin ilk sözleri: PKK'dan nefret ettiğim için... ile ilgili etiketler HDP İzmir ifade saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.