HDP Bahçelievler İlçe Örgütü binasına saldırı! Zamanlaması dikkat çekti!

HDP Bahçelievler İlçe Örgütü binasında hareketli anlar yaşandı. Silahlı ve bıçaklı bir kişi HDP binasına saldırı düzenledi. Saldırganın o anlarda "Sizi öldüreceğim" diyerek tehditler savurduğu öğrenildi. Saldırıda ölen ya da yaralananın olup olmadığı ise bilinmiyor. HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ferhat Encü "Silahın tutukluluk yapması sonucundan büyük bir faciadan dönülmüş. Saldırgan gözaltına alınmış" dedi.

İstanbul Bahçelievler'de silahlı ve bıçaklı bir kişi HDP Bahçelievler İlçe Örgütü binasına saldırdı.

Saldırıda yaralı ve ölü olup olmadığı henüz bilinmiyor.

HDP İSTANBUL İL EŞBAŞKANI: SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ferhat Encü, Twitter hesabından, "İstanbul Bahçelievler ilçe binamıza yönelik bir silahlı saldırı girişimi olmuş. Silahın tutukluluk yapması sonucundan büyük bir faciadan dönülmüş. Saldırgan gözaltına alınmış." paylaşımını yaptı.

ZAMANLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Saldırının, HDP İzmir İl binasına düzenlenen ve Deniz Poyraz'ın ölümüyle sonuçlanan silahlı baskınla ilgili davadan bir gün önce gerçekleştirilmesi dikkat çekti.

HDP İzmir İl binasına 17 Haziran 2021'de silahlı saldırı gerçekleştiren ve Deniz Poyraz’ı katleden Onur Gencer hakkında açılan dava 29 Aralık'ta (yarın) başlıyor.

İşte HDP Bahçelievler İlçe Örgütü binasına saldırı görüntüleri...

HDP Bahçelievler İlçe Örgütü binasına saldırı! Zamanlaması dikkat çekti!

HDP Bahçelievler İlçe Örgütü binasına saldırı! Zamanlaması dikkat çekti! - Resim : 2

HDP Bahçelievler İlçe Örgütü binasına saldırı! Zamanlaması dikkat çekti! ile ilgili etiketler HDP bina Örgüt silah Bahçelievler ilçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.