Hazırlık Komisyonu toplandı! Semra Güzel'in sözlü savunma yapması için son gün...

Hazırlık Komisyonu, PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan Semra Güzel için bugün toplandı. Semra Güzel, terörist sevgilisiyle PKK kampında çekilmiş fotoğraflar hakkında komisyona yazılı savunma sunmadı. Sözlü savunma için ise bugün son gün...

SuperHaber'in PKK’lı teröristle fotoğraflarını ortaya çıkardığı HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması için süreç işliyor.

Fezlekedeki delil ve belgeleri incelemesi için Meclis’te oluşturulan Hazırlık Komisyonu, saat 14.00’te AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can başkanlığında toplandı. Hazırlık Komisyonu, Güzel’e, yazılı savunma için 28 Ocak, sözlü savunma için de 31 Ocak’a kadar süre vermişti. Ancak HDP’li Semra Güzel, kendisine tanınan süre içinde yazılı savunmasını komisyona sunmadı.

SÖZLÜ SAVUNMA İÇİN SON GÜN BUGÜN

Semra Güzel’in sözlü savunma yapması için verilen süre de bugün doluyor. HDP’li Güzel, talep etmesi durumunda, komisyonda sözlü savunma yapabilecek veya bir milletvekili arkadaşına savunmasını yaptırabilecek.

Ancak kulislerde, Semra Güzel’in sözlü savunmaya da gitmeyeceği, bir ihtimal yerine arkadaşını gönderebileceği konuşuluyor. Eğer Güzel, kendisi ya da bir arkadaşı aracılığıyla savunma yapmazsa komisyon çalışmalarına devam edecek ve dosyadaki deliller üzerinden verilen 1 aylık süre içinde raporunu hazırlayıp TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’na sunacak.

Hazırlık Komisyonu toplandı! Semra Güzel'in sözlü savunma yapması için son gün... ile ilgili etiketler HDP terörist semra güzel fezleke karma komisyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.