Haziran ile Poyraz Aşkında Son Perde! Ada Masalı Sona Doğru Gidiyor! İşte Dizi İçin Son Karar

Bu hafta bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Ada Masalı’nda büyük sır ortaya çıkıyor. İlk bölümü ile Haziran ve Poyraz arasındaki tutku dolu aşkın sahnelendiği dizide artık yeni bir dönem başlıyor.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı dizisi ilk 5 bölümü ile reyting rekorlarını adeta alt üst etti. Bu hafta Kurban Bayramı tatili nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizi için Star TV’den de bir son dakika açıklaması geldi.

Dizi hayranları şimdiden gelecek haftayı büyük bir merakla beklerken asıl konu ise Ada Masalı’nın yeni sezonda devam edip etmeyeceği oldu. Yeni sezon dizileri ile boy ölçüşebilecek bir yapıya sahip olduğunu hisseden dizi takipçileri de Ada Masalı’nın devam etmesini oldukça fazla istedi.

Haziran ile Poyraz Aşkında Son Perde! Ada Masalı Sona Doğru Gidiyor! İşte Dizi İçin Son Karar

İkili arasında çıkan aşk dedikoduları ile birlikte Ada Masalı dizisi yapımcıları da yeni senaryo hazırlıklarını bir kez daha gözden geçirirken kulislerden de final iddiaları gelmesi biraz can sıktı. Son dönemde de reytinglerde az da olsa bir gerileme olan dizide senaryo değişikliğine gidileceği ve bundan da bir sonuç çıkmaması durumunda Ağustos ayında Ada Masalı’nın final yapabileceği belirtildi.

Haziran ile Poyraz karakterlerinin bu kadar farklı bir yapıda olmalarına rağmen bir raya gelmeleri bir mucize olarak nitelendirilirken fotoğraf kabininde yaşanan romantik anların izleyenlerden tam not alması az da olsa yüzleri güldürdü.

Haziran ile Poyraz Aşkında Son Perde! Ada Masalı Sona Doğru Gidiyor! İşte Dizi İçin Son Karar - Resim : 2

Önümüzdeki haftalar içerisinde bir yaz dizisi olan Ada Masalı’nın geleceği konusunda kesin bir kararın alınması da gündemde olacak.

Haziran ile Poyraz Aşkında Son Perde! Ada Masalı Sona Doğru Gidiyor! İşte Dizi İçin Son Karar ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Ada Masalı Aly Navruz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.