Haziran ile Poyraz aşkı finale gidiyor! Senaryo Ada Masalı'nın sonu oldu! İşte final tarihi

Yaz sezonunda başlayan diziler senaryo tıkanıklığından dolayı reytinglere yenik düşerek tek tek final yapıyor. Bu akıma kapılmak istemeyen Ada Masalı dizisi ise son kozlarını oynayarak direnmeye çalışıyor.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı dizisi yaz sezonundan buraya ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Her bölümü ile olay yaratan dizide Haziran ile Poyraz arasındaki destansı aşk hikayesi ile herkesi derinden etkiliyor. Dizinin finali içinse değişik iddialar sık sık gündeme geliyor.

Yaz sezonunda başlayan Cam Tavanlar, Kahraman Babam, Baş Belası ve son olarak da Kazara Aşk dizilerinin final yapmasından sonra öne çıkanlar arasında Kalp Yarası ve Aşk Mantık İntikam’da Ada Masalı kadar izlenen yapımlar arasında kendisine yer buluyor.

Haziran ile Poyraz aşkı finale gidiyor! Senaryo Ada Masalı'nın sonu oldu! İşte final tarihi

Yaz döneminde son olarak final kararı alan diziler arasında İkimizin Sırrı ile Baht Oyunu da yer aldı. Üst üste gelen bu final kararlarının hemen ardından Ada Masalı izleyenlerinde moralleri bozuldu. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı Ada Masalı dizisi yoluna emin adımlarla devam ederken reytinglerin düşük olması final iddialarını da gündeme getirdi.

Haziran ile Poyraz aşkı finale gidiyor! Senaryo Ada Masalı'nın sonu oldu! İşte final tarihi - Resim : 2

Dizinin hayranları sosyal medyadan Ada Masalı’nı yakından takip etmeye devam ederken Star TV yönetiminden Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a biraz daha destek çıkılmasını istedi. Hikayesi ve oyunculuk performansları ile beğenilen Ada Masalı dizisi şimdilik finale direniyor.

Haziran ile Poyraz aşkı finale gidiyor! Senaryo Ada Masalı'nın sonu oldu! İşte final tarihi ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Ada Masalı final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.