Hazinedar ve meclis üyelerinden şampanyalı darbe kutlaması

FETÖ ve yolsuzluk suçlamaları nedeniyle İçişleri Bakanlığı kararı ile Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li Murat Hazinedar ve 7 meclis üyesinin 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında İngiltere'deki Türk konsololsluğunda şampanya patlattığı ortaya çıktı.

Gündem35 isimli internet sitesinin haberibe göre 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin yaşandığı saatlerde görevden alınan CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar ve 7 meclis üyesi İngiltere'deydi.

Hazinedar ve beraberindekilerin Türkiye'den gelen darbe girişimi haberleri üzerine konsoloslukta şampanya patlatarak kutlama yaptığı iddia edildi.

Görevden alınan Hazinedar'ın yardımcısı olan Hüseyin Avni Sipahi'nin de onun hakkına ''FETÖ'den yırtamaz'' şeklinde yorum yaptığı belirtildi.

Öte yandan çıkan haberlerin ardıdnan şampanyalı kutlamaya katılan isimlerin de panik yaşadığı öğrenildi.

İşte şampanyalı kutlamada bulundukları iddia edilen o isimler...

1- Gülsen Yılmaz

2- Celal Abbas

3- İsmet Aslan

4- Yüksel Biçil

5- Merve Küçükel

6- Ali Şahin

7- Tekin Özmen

Hazinedar ve meclis üyelerinden şampanyalı darbe kutlaması ile ilgili etiketler CHP 15 Temmuz Murat Hazinedar Darbe şampanya kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.