MİT, Gürcan'ı nasıl tespit etti? 'Headquarters' hangi istihbarat örgütünün merkezini işaret ediyor?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki görev değişimini, MİT'in kritik operasyonuyla yakalanan PKK/KCK'lı terörist Pervin Arslan ile örgütün sözde üst düzey sorumlusu Duran Kalkan'ın korumalığını yapan Emrah Adıgüzel'in Türkiye'ye getirilmesini, casusluk suçlamasıyla tutuklanan Deva Partil'i Metin Gürcan ile ilgili bilinmeyenleri, Ekrem İmamoğlu'nun İBB’deki ‘çok özel’ bir kadın tarafından şantaja maruz kaldığı iddiasını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Selahattin Demirtaş'a çağrısını, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın AB üyesi ülkelerin büyükeçileriyle görüşmesinin detaylarını ve CHP - HDP ilişkisinin perde arkasını masaya yatırdı.

"ENFLASYONA YÖNELİK NELER YAPILACAK? ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK?"

Ceyhun Bozkurt, "Hazine ve Maliye Bakanlığı için ilk tercihin Prof. Dr. Erişan Arıcan olduğu iddiası içni henüz bir yalanlama gelmedi. Toplum açısından öncelik alım gücünün yükselmesi. Esas mesele düşük ya da yüksek faiz değil, gönül rahatlığıyla poşetleri yiyecekle doldurabilmek. Enflasyona yönelik neler yapılacak? Asgari ücret ne kadar olacak? Bunlar bu süreçte gündeme gelecek. İşveren olarak bütün çalışanları korumak ve kayıt dışı işçiliğe yönelebileceklere karşı tedbirler alınmalı.

"MİT OPERASYONUYLA ÖRGÜTÜN KILCAL DAMARLARINA VE MERKEZİNE DARBE İNDİRİYORUZ"

MİT'in nokta operasyonlarından biri daha gerçekleştirildi. Bu operasyonlar örgüte stratejik darbe indirme açısından çok önemli. Teröristlerden biri örgütün Irak ve Suriye ayağı. Örgütün yetiştirdiği elemanı bir anda etkisiz hale getirdik. Son derece nokta operasyonlarla örgütün kılcal damarlarına ve merkezine darbe indiriyoruz. Duran Kalkan Hendek-Barikat sürecinin alt yapısını teorisini oluşturan kişidir. Şimdi Kalkan'ın psikolojisini düşünün.

"GÜRCAN KENDİNE KALKAN OLARAK GÜL'ÜN TEŞVİKİYLE BABACAN'IN KURDUĞU DEVA PARTİSİ'NE GİRDİ"

Babacan'ın bakanlığı döneminde bütün danışmanları 15 Temmuz sonrasında FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı. AVM otoparkı ve otel kafesinde buluşulması daha buzdağının görünen yüzü. Mahkemede çok daha bilgi çıkacak. Metin Gürcan kurduğu bağlantılarla, bir sitede yazdığı yazılarla ağa takıldı, istihbaratta alarma neden oldu ve takibe başlandı. Deva Partisi yönetimi ile bir bağlantısı var mı bunu söylemek için erken ama Gürcan'ın kurucu üye olması da çok ilginç. Gürcan Headquarters'ı, istihbarat jargonunu kullanıyor. Ne kadar sıkıntılı olduğunun farkında ve bu yüzden kendine kalkan arıyor, siyasi partisinin içine girip yerleşiyor. Gürcan'ın kalkan olarak seçtiği yer, Gül'ün teşvikiyle Babacan'ın kurduğu Deva Partisi'dir. Askeri dönemini de iyi incelemek lazım. O dönem de böyle angajmanları var mıydı acaba? Gürcan önceden de kumpas destekçisi kesim tarafından desteklenmişti. O dönemden beri bir soru işareti koymuştuk.

"İMAMOĞLU'NUN CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞIYLA İLGİLİ BİR İÇ MÜCADELE OLABİLİR"

Cem Mansur gibi bu tür önemli görevdeki insanı kovduracak bir kişi varsa, İBB yönetimi açısından büyük bir sorundur. İddia doğruysa bu bilgi CHP ve İBB yönetimi tarafından sızmıştır. Demekki içeride bir savaş da var.  İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili bir iç mücadele de olabilir.

"KILIÇDAROĞLU, SENİN HAYIR DİYEMEDİĞİN BİR PATRONUN MU VAR?"

HDP=PKK'dır. Azınlık bile olsak bunu söyleyeceğiz. Kılıçdaroğlu yol arkadaşı olarak Atatürk'ün fikirlerini ve mücadelesini seçmek yerine PKK, FETÖ ve müzahir kişileri seçti! Senin hayır diyemediğin bir patronun mu var?" ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

MİT, Gürcan'ı nasıl tespit etti? 'Headquarters' hangi istihbarat örgütünün merkezini işaret ediyor? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Hazine ve Maliye Bakanlığı metin gürcan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.