Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan göreve başladı

Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa etmesi üzerine Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Lütfi Elvan TBMM'de yemin ederek göreve başladı. İlk konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Bakan Elvan, "Benim için sürpriz oldu" dedi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Meclis'teki makam odasında personel ile vedalaştı.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Elvan, kararın kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

Lütfi Elvan, "Önceden bilginiz var mıydı?" sorusuna "Hayır" yanıtını verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan göreve başladı

GÖREVE BAŞLADI

Gelen son dakika haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Lütfi Elvan TBMM'de yemin ederek göreve başladı.

Bakan Elvan göreve başlamasının ardından şu açıklamada bulundu;

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Teveccühleriyle şahsıma bu görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Değerli Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a milletimize bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın.”

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan göreve başladı ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı Berat Albayrak Lütfi Elvan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.