Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Tüm dünya sığınmacılardan yüz çevirse de biz vazgeçmeyiz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Tüm dünya sığınmacılardan yüz çevirse de biz vazgeçmeyiz. Sınır kapılarında yardıma muhtaç mültecileri aç ve açıkta bırakanlar, mazlumların ahını alır. Türkiye Cumhuriyeti, daima mazlumun, muhtacın, sığınmacının yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. #DünyaMültecilerGünü" açıklamasında bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Dünya Mülteciler Günü kapsamında Twitter'dan açıklamada bulundu.

Bakan Albayrak, "Tüm dünya sığınmacılardan yüz çevirse de biz vazgeçmeyiz. Sınır kapılarında yardıma muhtaç mültecileri aç ve açıkta bırakanlar, mazlumların ahını alır. Türkiye Cumhuriyeti, daima mazlumun, muhtacın, sığınmacının yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. #DünyaMültecilerGünü" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Tüm dünya sığınmacılardan yüz çevirse de biz vazgeçmeyiz ile ilgili etiketler Berat Albayrak Mülteci dünya mülteciler günü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.