Bakan Albayrak'la Volkan Bozkır arasında ilginç diyalog

Hazine Bakanı Berat Albayrak, bugün katıldığı bir toplantıda konuyu futbola getirdi. Bakanlar ve diğer katılımcılar arasında keyifli bir futbol sohbeti yaşandı.

Fenerbahçe'nin üst üste aldığı kötü sonuçlar ve ligde sondan 2. sıraya kadar düşmesi siyasetin de gündeminde.

Hazine Bakanı Berat Albayrak, reform grubu toplantısının başında konuyu futbola getirince keyifli anlar yaşandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Fenerbahçeliliği ile bilinen AK Partili Volkan Bozkır'a "geçmiş olsun" diyerek takıldı.

 

BAKAN ALBAYRAK FENERBAHÇELİ BOZKIR'A TAKILDI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti'nin Fenerbahçeli vekili Volkan Bozkır'a "Geçmiş olsun dememiz lazım." diyerek takıldı. Bozkır ise Bakan'a "Ben yeni çözdüm; biz 2. lige düşüp orada şampiyon olacağız. Birinci ligde olamıyoruz." diyerek karşılık verdi.

Albayrak ile TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır arasında başlayan diyalog esprilerle son buldu. Bakan Albayrak ile Bozkır arasındaki diyalog, aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün de aralarında bulunduğu katılımcıları kahkahaya boğdu.

Bakan Albayrak'la Volkan Bozkır arasında ilginç diyalog ile ilgili etiketler Fenerbahçe Berat Albayrak Volkan Bozkır
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.