Hazım Körmükçü eski eşiyle programda karşı karşıya geldi!

Hazım Körmükçü vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor. 2 sene evvel 14 yıl evli kaldığı eski eşi Hilal Özdemir'den 2 yıl önce boşanan sanatçı ve nişanlısı Zeynep Tandoğan ile "Duymayan Kalmasın" programına konuk oldu. Eski eşiyle ilgili problemlerini anlatan Körmükçü'ye yanıt programa telefonla bağlanan eski eşi Hilal Özdemir'den geldi. Körmükçü, "14 sene evli kaldık. 2 sene önce resmen boşandık. Çocuklar 11 ve 13 yaşlarında... Zeynep 9 ay önce hayatıma girdi. Bizim Zeynep ile bir araya gelmemizden sonra bir sorun mu oldu ki, Zeynep'ten sonra bu laflar çıktı. Yıllar öncesinden demeçleri var benim ne kadar mükemmelbir baba olduğumu söylemiş her seferinde" dedi. Peki, Hazım Körmükçü kimdir? Eski eşi Hilal Özdemir kimdir? Detaylar haberimizde...

Hilal Özdemir'den boşanan Hazım Körmükçü kimdir? Sanatçının eski eşi Hilal Özdemir ise, Benim nişanlısı hanımefendiyle hiçbir sorunum yok. Ne ismini ne zikrini bilmem. Toplum Hazım Bey'i yanlış tanıyor demek ki... Evliliğimizde yaşadığımız üzücü olaylardan dolayı sokağa çıkmaya korkuyorum. Korktuğum için uzaklaştırma kararı çıkardım. Ay sonunu getiremiyorum ve ailemden destek alıyorum. İki senedir dizide oynuyor" dedi. Peki, Hazım Körmükçü kimdir? Eski eşi Hilal Özdemir kimdir? Detaylar haberimizde...

hazAm_kArmAkAagfageaqgreA

HAZIM KÖRMÜKÇÜ KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Hazım Körmükçü, 30 Ocak 1965 yılında doğdı. Tiyatrocu bir aileden gelen sanatçı, Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün torunudur. Ayrıca kız kardeşi Pelin Körmükçü ve kuzeni Hikmet Körmükçü de oyuncudur. 2003 yılındaTürk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir ile hayatını birleştirdi ancak bu evlilik 2015’te sona erdi. İlk evliliğinden iki kız çocuğu olan Hazım Körmükçü, 2017 yılında Fenerbahçe TV spikerlerinden Zeynep Tandoğan ile nişanlandı. Hazım Körmükçü'nün Zeynep Tandoğan ile arasında 17 yaş fark bulunuyor.

HİLAL ÖZDEMİR KİMDİR?

Hilal Özdemir, 20 Nisan 1971 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk halk müziği şarkıları söylemektedir.

Harika Avcı, Hüner Coşkuner, Sedat Sayan, Nur Ertürk, Ayşe Tunalı gibi çok sayıda sanatçının da prodüktörlüğünü yapan ve Neşe Karaböcek ile Gülden Karaböcek ile bir dönem evli olan prodüktör Atilla Alpsakarya sayesinde tanınır oldu.

Hilal Özdemir, 1995 yılında oyuncu Salih Güney ile nişanlandı ayrıldı.

2007 yılında yayınlanan ilk sezon “Şarkı Söylemek Lazım” yarışmasına o zamanki eşi Hazım Körmükçü ile katıldı. Yarışmanın sunuculuğunu Behzat Uygur ve Zeynep Tokuş birlikte yaparken, jüride Olcayto Ahmet Tuğsuz, Erol Büyükburç, Fuat Güner, İnci Çayırlı, Oray Eğin, Eyşan Özhim vardı. İlhan Şeşen – Zuhal Topal çiftinin birinci olduğu yarışmada; İlhan Şeşen – Zuhal Topal, Hilal Özdemir – Hazım Körmükçü, Hakan Aysev – Serap Ezgü, Ferda Anıl Yarkın – Helin Avşar, Suat Suna – Irmak Ünal, Metin Arolat – Hande Subaşı, Işın Karaca – Vatan Şaşmaz, Burcu Güneş – Berke Hürcan, Yeliz Eker – Semih Saygıner, Linet – Erhan Yazıcıoğlu, Zeynep Dizdar – Yağmur Atacan, Mirkelam – Didem Uzel yarışmacı olarak katıldılar.

Hilal Özdemir, 20 Nisan 2003 tarihinde oyuncu Hazım Körmükçü ile evlendi. 2014 yılında boşandı. Ada (d.2004) adında oğlu ve Ayka (d.2006) adında kızı vardır.

ALBÜMLERİ
1994 – İrem Kız
1995 – Barışalım
1998 – Kanadım Değdi Sevdaya
2000 – Bu Bendeki Eski Yara
2007 – Merhaba
2012 – Yar Diline
2013 – Seni Kalbinden Öpüyorum (Maxi Single)

ZEYNEP TANDOĞAN KİMDİR?

Zeynep Tandoğan Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümünden mezun olmuştur. Almanca ve İngilizce bilen sunucu ailenin tek evladı olarak 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Babası Sait Tandoğan Fenerbahçe Spor Kulübünde bir dönem asbaşkan olarak görev yapmıştır. 2007 yılında babasını yitirmiştir. Annesi ise uzun seneler bilişim sektöründe üst düzey yöneticilik, yağlıboya resimler yapmıştır. Teyzesi ise Heykeltraş’tır. Sanat ve sporun aileden gelen bir tutku olduğu belirten Zeynep Tandoğan Show Tv ekranlarında staj yapmış ardından FB Tv kuruluş kadrosunda yer almıştır.

Okuldaki Fener isimli ilk programı ile sunuculuk kariyerine adım atmış ardından Gençler Konuşuyor, Günce, Fenerli Ünlüler, Maç Keyfi ve Fenerbahçe Kurumsal isimli programları hazırlamış ve sunmuştur. 2009 yılında evlenmiş ve bu evliliğinden Can Taha isminde bir oğlu vardır. 2 yıl yurt dışında kalmış Türkiye’ye dönüşünün ardından Objektif isimli programın editörlüğü Beyaz Tv ekranlarında sürdürmüştür.

Son dönemlerde ise medyada ismi sıkça tiyatrocu ve oyuncu Hazım Körmükçü ile birlikteliği ile gündeme gelmektedir.

Hazım Körmükçü eski eşiyle programda karşı karşıya geldi! ile ilgili etiketler hilal özdemir hazım kormükçü kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.