Hazard, Mbappe'ye övgüler yağdırdı!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Eden Hazard, Ballon d'Or ödülü, Kylian Mbappe ve birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in Belçikalı yıldızı Eden Hazard, Paris Saint-Germain forması giyen Kylian Mbappe'ye övgüler yağdırdı.

"TARİHİN EN İYİLERİNDEN BİRİ OLABİLİR"

Mbappe'ye övgülerde bulunan Hazard, "Mbappe şu an PSG'ye odaklanmış durumda. Gelecek için ne planladığını bilmiyorum. Mbappe çok yetenekli bir oyuncu ve birkaç yıl içinde dünyanın en iyisi olacak. Böyle devam ederse tarihin en iyi oyuncularından biri olacak. Mbappe şu ana kadar çok fazla gol attı. Evet, onun yaşındayken Lille'de şampiyonluk yaşadık ama istatistikler açısından bu seviyede değildim. Ben yavaş yavaş geliştim, o zaten en üst seviyede" dedi.

Hazard, Mbappe'ye övgüler yağdırdı!

"RONALDO'DAN FAZLA GOL ATAMAM"

Real Madrid'de Cristiano Ronaldo ile kıyaslanmasını yorumlayan Belçikalı futbolcu, "Sahaya çıktığımda, Cristiano'nun daha önce burada oynadığını düşünmüyorum. Bizi kıyaslayanlar var. Kesinlikle Ronaldo'dan daha fazla gol atamayacağım ama elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.

"MODRIC'İN EMEKLİ OLMASINI BEKLİYORUM"

Madrid ekibinde 7 numarayı giymesini değerlendiren Hazard, "Real Madrid'e geldiğimde 10 numarayı istiyordum ancak 7 numara boştaydı. Modric'in emekli olmasını bekliyorum" şeklinde konuştu.

"BALLON D'OR'U LİVERPOOL'DAN BİR OYUNCU KAZANMALI"

Hazard, "Ballon d'Or'u kim kazanmalı" sorusunu ise "Bu sene ödülü Liverpool'dan bir oyuncu kazanmalı. Mane, Salah ya da Van Dijk olabilir. Mane, Senegal ile Afrika Kupası'nı kazansaydı, bunu hiç tartışmazdık." diye yanıt verdi.

Hazard, Mbappe'ye övgüler yağdırdı! ile ilgili etiketler Real Madrid Kylian Mbappe Eden Hazard Ballon dor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.