Hazar Ergüçlü, Suzan Mayer Karakterini Anlattı! Hayat Bugün Dizisini Neden Kabul Etti?

Hayat Bugün dizisinin başrollerinden Hazar Ergüçlü yeni oynayacağı Suzan Mayer karakterini anlattı. Dizide Hande Doğandemir ile güçlü iki kadından birini canlandıracak Ergüçlü, kendi kişilik ve karakterinen oldukça farklı olan Doktor Suzan Mayer'i oynayacağı için hem mutlu hem de heyecanlı.

Show Tv'de 19 Ekim Çarşamba ilk bölümü yayınlanacak Hayat Bugün dizisi uyarlamadır. New Amsterdam dizisinden uyarlama olan dizide Hazar Ergüçlü de oynayacağı karakterin detaylarını anlattı. Suzan Mayer isminde Onkoloji doktorunu oynayacak Ergüçlü, daha önce canlandırmadığı ve çok farklı özellikleri bulunan bir kadın karakteri oynayacak.

Hayat Bugün dizisinde izleyiciler çok güçlü ve etkili kadın karakterler görecek. Suzan isimli bir doktor da bu karakterlerden birisi. Hazar Ergüçlü'nün rolü kabul etmesindeki en önemlil etken de bu.

Hazar Ergüçlü, Hayat Bugün dizisini kabul etmesindeki nedeni şöyle açıkladı: “Bu projeyi kabul etmemde Suzan karakterinin de çok etkisi oldu. Güçlü, sert, inatçı, ketum bir doktor Suzan. Ama herkes gibi hayat onu da değiştirecek. Hastalarının hikayelerinde mucizeler yaratırken onun dönüşümüne şahit olmak, hayat verecek olmak şimdiden çok heyecanlandırıyor.”,

Oyuncu, New Amsterdam dizisini çok beğendiğini söyleyerek, "Hayat Bugün oyuncu kadrosunda yer alan isimleri beni bu projeye çekti" dedi.

Hazar Ergüçlü, Suzan Mayer Karakterini Anlattı! Hayat Bugün Dizisini Neden Kabul Etti?

Ulaş Tuna Astepe'nin oynadığı Barış Güvener karakterinin hastaneye gelişinden en çok etkilenecek olan Suzan Mayer oldukça sert yapısına rağmen ilerleyen bölümlerde adeta mum gibi eriyecek.

Yönetmenliğini Çiğdem Bozali'nin yaptığı Ayça Üzüm ve Cansu Çoban'ın senaryosunu yazdığı Hayat Bugün dizisi Çarşamba günleri Show TV'de olacak.

 

Hazar Ergüçlü, Suzan Mayer Karakterini Anlattı! Hayat Bugün Dizisini Neden Kabul Etti? ile ilgili etiketler Hazar Ergüçlü Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.