Hazar Amani ve Sıla birlikte mi yaşıyor?

Hazar Amani ve Sıla birlikte mi yaşıyor? Geçtiğimiz aylarda Sıla ve Hazar Amani'nin samimi görüntüleri magazin gündemine gelmişti. Araçta görüntülenen ikilinin görüntüleri olay yaratmıştı. Hazar Amani'nin boşandıktan sonra Sıla'nın evine yerleştiği iddia edildi. Peki Hazar Amani ve Sıla birlikte mi yaşıyor? Detaylar haberimizde...

Hazar Amani ve Sıla birlikte mi yaşıyor? Sanatçı Sıla, Masterchef Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Hazzar Amani ile bir araç içerisinde görüntülenmişti. Hazar Amani ise geçtiğimiz günlerde eşinden boşandı. Amani'nin Sıla'nın evine yerleştiği iddia ediliyor. Peki Hazar Amani ve Sıla birlikte mi yaşıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hazar Amani ve Sıla birlikte mi yaşıyor?

Daha önce ortaya çıkan görüntüler ikili tarafından ‘Bu bir aşk değil, iş görüşmesi’ şeklinde yorumlanmıştı. Bu olayın üzerinden birkaç ay geçtikten sonra yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü şef Hazer Amani geçtiğimiz günlerde Silivri’de beş yıllık eşinden boşandı. Amani'nin boşanma sonrasında Ocak ayında birlikte görüntülendiği Sıla’nın evine yerleştiği iddia edildi. 2. Sayfa adlı magazin programında gündeme getirilen iddialar sonrasında bir açıklama gelip gelemyeceği ise merak konusu.

SILA

Sıla Gençoğlu,17 Haziran 1980 tarihinde Denizli'de doğdu. Sıla önce İzmir'e sonra İstanbul'a yerleşti. Ünlü şarkıcı Sıla Bilgi Üniversitesi'nde caz eğitimi aldı. Devamında ise Sıla uzun süre Kenan Doğulu'ya geri vokallik yaptı.

2007'de kendi adını verdiği albümünde yer alan ve Türkiye Resmî Listesi'nde bir numara olan "...Dan Sonra" şarkısıyla çıkış yaptı. Sıla, sonrasında yayımladığı eleştirel ve ticari başarılar elde eden İmza (2009), Konuşmadığımız Şeyler Var (2010), Vaveyla (2012), Yeni Ay (2014) ve Mürekkep (2016) albümleriyle de liste başarılarını sürdürdü. Bu albümlerde yer alan "Sevişmeden Uyumayalım", "Acısa da Öldürmez", "Kafa", "Boş Yere", "Vaziyetler", "Yabancı" ve "Hediye" şarkıları da Türkiye'de liste başı oldu. Bunların yanı sıra "Yoruldum", "İmkânsız" ve "Zor Sevdiğimden" gibi diğer birçok şarkısı da hit olarak ilk beşe girdi.

Şarkıcılığının yanı sıra eleştirmenler tarafından övülen söz yazarı ve besteci kimliğiyle ön plana çıktı.Ünlü şarkıcı Sıla, kendi albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını tek başına yazarak Efe Bahadır'la birlikte bestesini yaptı.

Sıla aynı zamanda ayrıca başka şarkıcılar için de birçok şarkı sözü yazdı. 2010'da Konuşmadığımız Şeyler Var ve 2014'te Yeni Ay ile birlikte Türkiye'de yılın en çok satan şarkıcısı oldu. Bugüne kadar dört Altın Kelebek Ödülü ve yedi Kral Tv Video Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

Hazar Amani ve Sıla birlikte mi yaşıyor? ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.