Hazal Tektaş kimdir? Hazal Tektaş’a ne oldu?

Hazal Tektaş kimdir? Hazal Tektaş’a ne oldu? Geçtiğimiz gün sokak ortasında 19 yaşındaki Mehmet Ali Tıraş tarafından öldürülen 21 yaşındaki Hazal Tektaş’ın kim olduğunu ve neden öldürüldüğünü sizler için araştırdık. Hazal Tektaş kimdir? Hazal Tektaş’a ne oldu?

Hazal Tektaş kimdir? Hazal Tektaş’a ne oldu? Son zamanlarda çoğalan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da gerçekleşen bu korkunç olayda iş yerinde tanıştığı 19 yaşındaki Mehmet Ali Tanış tarafından iki kurşun ile öldürülen Hazal Tektaş’ın hayatını ve neden öldürüldüğü sizler için araştırdık. 

Hazal Tektaş kimdir?

İSTANBUL Esenler Otogar Bağlantı Yolu kenarında, dün 03.00 sıralarında, Mehmet Ali Atış (19) ile Hazal Tektaş (21) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

İddiaya göre, ikili arasındaki tartışma büyüyünce Tektaş bir anda oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başladı. Kendisi ile birlikte olmak isteyen Atış Hazal Tektaş tarafından reddedilince sinirlendi. Atış da peşinden gittiği Tektaş’a yolun karşısına geçmek istediği sırada belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Başından vurulan Tektaş kanlar içinde yere yığıldı.

Hazal Tektaş kimdir? Hazal Tektaş’a ne oldu?

Atış, daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp ateşledi. Yoldan geçenler, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tektaş’a ilk müdahaleyi yaparak yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı.

Tektaş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Atış’ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Hazal Tektaş kimdir? Hazal Tektaş’a ne oldu? ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti hazal tektaş kimdir neden oldu kaç yaşında kim öldürdü ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.