Hazal Subaşı kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne?

24 yaşındaki güzel oyuncu Hazal Subaşı Twiter’da gündem oldu. Oynadığı diziler kadar güzelliği ile de ön planda olan Hazal Subaşı'nın hayatını sizler için araştırdık.

Bugün sosyal medyada gündem olarak birinci sıraya yükselen Hazal Subaşı’nın hayatını derledik. Sosyal medyada gündem olan yeni dizi “Bizi Ayıran Çizgi” çekiminin başlaması ile Hazal Subaşı kimdir, sevgilisi kim merak edildi. Sizler için derledik Hazal Subaşı kimdir, sevgilisi kim, Instagram adresi ne?

Hazal Subaşı kimdir?

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmektedir. Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra adını duyurmuştur. Yarışmadan sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler almaya başlamıştır. Miss Supranational'a katılan ilk Türk Kadın oldu.

Hazal Subaşı kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne?

 TRT 1 ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve başrol de yer almıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Show Tv'de yayinlanan Çukur dizisinin kadrosuna katılarak kariyerine devam etmiştir.

Son projesi olan “Bizi Ayıran Çizgi” dizisinin çekimine 24 Şubat 2021 tarihinde başlamıştır.

Hazal Subaşı’nın sevgilisi kimdir?

Hazal Subaşı’nın sevgilisi Çukur dizisinde yer alan rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu’dur.

Hazal Subaşı kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı’nın Instagram adresine Hazal Subaşı (@hazalsubasii) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Hazal Subaşı kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Hazal Subaşı kimdir kaç yaşında nerelidir sevilisi kim Instafram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.