Hazal Kaya'nın yeni filmindeki partneri Onur Tuna olacak!

Hazal Kaya'nın yeni filmindeki partneri Onur Tuna olacak. Yeni çekilecek olan film Benden Ne Olur filmi için başrol olacak olan Hazal Kaya'nın partneri sonunda belli oldu. Hazal Kaya'nın yeni filmindeki partneri Onur Tuna olacak!

Hazal Kaya'nın yeni filmindeki partneri Onur Tuna olacak. Kitap halinden uyarlanacak olan Benden Ne Olur filminin başrolünde Hazal Kaya'nın oynayacağı biliniyordu. Kıtabın yazarı Aslı Kızmaz'ın sosyal medyada yaptığı açıklama ile Hazal Kaya'ya eşlik edecek kişinin Onur Tuna olucağı açıklandı.

Hazal Kaya'nın yeni filmindeki partneri Onur Tuna olacak!

BENDEN NE OLUR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Heyecanla beklenen Benden Ne Olur film; Aslı Kızmaz’ın Benden Ne Olur romanından uyarlanacak. Benden Ne Olur filmi konusu tıpkı romanda olduğu gibi Sertab Bal ismindeki deli dolu bir kadının maceralarını ele alacak. Büyük övgüler alan ve keyifle okunan Benden Ne Olur kitabının sinema uyarlamasının nasıl olacağı merakla bekleniyor.

BENDEN NE OLUR FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Filmle alakalı açıklamalar Med Yapım ve kitabın yazarı olan Aslı Kızmaz’dan gelmeye başladı. Benden Ne Olur oyuncuları arasında ilk olarak Hazal Kaya açıklanmıştı. Hazal Kaya, filmde başrolü oynayacak ve Sertab Bal karakterini canlandıracak. Uzun süredir Hazal Kaya’nın partnerini kim olacağı konuşuluyordu. Hazal Kaya’nın partneri de açıklandı. Med Yapım tarafından yapılan açıklamaya göre Hazal Kaya’nın partneri olacak ve Soner karakterini canlandıracak olan isim Onur Tuna oldu. Onur Tuna’nın hayranı, ünlü ismi yeniden sinema sahnesinde izleyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Hazal Kaya'nın yeni filmindeki partneri Onur Tuna olacak! ile ilgili etiketler film Hazal Kaya Onur Tuna Benden Ne Olur oyuncuları kimdir konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.