Hazal Kaya'dan Mükremin Gezgin'e destek! Ayşe Arman ve Bergüzar Korel'e tepki gösterdi!

Son dönemin en popüler sosyal ağları arasında yer alan TikTok'ta kendisini 9 ay hamile gibi gösteren ve en son elinde bebekle poz veren Mükremin Gezgin'e tepki yağıyor. Hazal Kaya ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gezgin'e tepki gösteren gazeteci Ayşe Arman ve ünlü oyuncu Bergüzar Korel'e, "Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak?" sözleriyle sert çıktı.

Sosyal medya TikTok'ta fenomen olan Mükremin Gezgin'i konuşuyor. Yeni doğan bir bebekle pozlarını paylaşarak doğum yaptığını söyleyen trans birey Mükremin Gezgin büyük tepki çekti. Hem hesabı kapanan hem de soruşturma başlatılan fenomene Ayşe Arman ve Bergüzar Korel sert çıktı. Mükremin Gezgin bir açıklama yaparak kendini savunurken oyuncu Hazal Kaya da fenomene destek çıktı.

"NE OLDU BU KADAR MEVZU YARATACAK?"

Hazal Kaya Mükremin Gezgin'e verilen tepkiyi anlamadığını söyleyerek "Böyle tahammülsüz bir yerde ona gülen insanları eğlendirmeyi başardı. Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak? Ben bir şey mi kaçırdım? İsim verip hedef göstererek elinize ne geçiyor? Mükrem'in başına bir şey gelmesi halinde bu sorumluluğu almaya hazır mısınız?" diyerek isyan etti.

Hazal Kaya'dan Mükremin Gezgin'e destek! Ayşe Arman ve Bergüzar Korel'e tepki gösterdi!

Ayşe Arman ve Bergüzar Korel'e tepki gösteren Hazal Kaya paylaşımını daha sonra sildi.

Hazal Kaya'dan Mükremin Gezgin'e destek! Ayşe Arman ve Bergüzar Korel'e tepki gösterdi! - Resim : 2

 

Hazal Kaya'dan Mükremin Gezgin'e destek! Ayşe Arman ve Bergüzar Korel'e tepki gösterdi! ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ayşe Arman Bergüzar Korel Mükremin Gezgin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.