Hazal Kaya'dan doğum öncesi yeni pozlar

Kızı Leyla Süreyya'yı kucağına almak için gün sayan oyuncu Hazal Kaya, Instagram hesabından karnı burnunda yeni pozlarını yayınladı. Kaya'nın ''Canım kızım 🌷'' notuyla yayınladığı hamilelik karelerine beğeni üstüne beğeni yağdı.

2019 yılının Şubat ayında müzisyen ve film yönetmeni Ali Atay ile evlenen oyuncu Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olma heyecanını yaşamıştı. ikinci bebeğine hamile olan Hazal Kaya, Instagram hesabından son halini paylaştı.

Doğuma kısa süre kala yeni paylaşımda bulunan Kaya, siyah beyaz karelerine ''Canım kızım 🌷'' notunu düştü. Instagram hesabında 7,3 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun pozlarına henüz 24 saat bile olmadan 508 bin beğeni geldi.

İşte Hazal Kaya'nın son hali:

Hazal Kaya'dan doğum öncesi yeni pozlar - Resim : 2

Hazal Kaya'dan doğum öncesi yeni pozlar - Resim : 3

 

Hazal Kaya'dan doğum öncesi yeni pozlar ile ilgili etiketler Hazal Kaya Sosyal Medya Ali Atay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.