Hazal Kaya'dan 'Çocuğun LGBTİ+ olsa tepkin ne olurdu?’ sorusuna yanıt!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden katıldığı bir canlı yayında, ''Çocuğun LGBTİ+ olsa tepkin ne olurdu?'' sorusuna yanıt verdi. Kaya'nın cevabı sosyal medyada gündem oldu. 

Geçtiğimiz sene kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile dünya evine giren Hazal Kaya, aynı yıl da oğlu Fikret Ali'yi kucağına almıştı.

Kaya, önceki akşam Instagram üzerinden katıldığı gzone canlı yayınında, ‘Çocuğun LGBT olsa ilk tepkin ne olurdu?’ sorusuna yanıt verdi.

''BENİ İLGİLENDİRMEZ''

Kaya, bu soruya karşılık, “Bir tepkim olmazdı. Beni ilgilendirmez. Benim ne tepkim olabilir, o benden başka birisi. Çocuklarımızla ilgili bunu anlamak zorundayız. O benden başka bir birey, ben değilim o. Onu yönlendirmek haddim değil. Ben ona ancak yol arkadaşlığı yapabilirim. Bir ihtiyacı olursa yanında olabilirim. Yani hiçbir tepkim olmazdı, çünkü haddim değil buna bir tepki vermek" ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya'dan 'Çocuğun LGBTİ+ olsa tepkin ne olurdu?’ sorusuna yanıt!

BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

Hazal Kaya'nın "Çocuğun LGBT olsa ilk tepkin ne olurdu?" sorusuna verdiği cevap sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gündem oldu. Twitter kullanıcıları "Hazal Kaya" etiketi altında binlerce paylaşım yaptı.

 

Hazal Kaya'dan 'Çocuğun LGBTİ+ olsa tepkin ne olurdu?’ sorusuna yanıt! ile ilgili etiketler Instagram Hazal Kaya canlı yayın LGBTİ+ LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.