Hazal Kaya oğlunu sete götürdü! Böyle makyaj yaptırdı...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya setlere geri döndü. Sete oğlu Fikret Ali'yi de götüren Kaya, makyaj yapılırken kucağundan bebeğinin olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından payaşlaştı. Kaya'nın paylaşımına pek çok ünlü isimden övgü dolu yorum geldi.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan ile başrolleri paylaşacağı Benden Ne Olurfilminin çekimlerine başlandı.

"ÇALIŞAN ANNELER 4. SEZON"

Uzun bir aradan sonra sete çıkan Hazal Kaya, çekim için hazırlıklar yapılırken Instagram hesabından minik oğlu Fikret Ali’nin kucağında olduğu bir fotoğraf paylaştı. Kaya paylaşımına "Çalışan anneler 4. sezon" notunu düştü.

Henüz 9 aylık olan Fikret Ali’nin annesine makyaj yapıldığı sırada çekilen bu fotoğrafa annesine hayranlıkla baktığı anlar gözlerden kaçmadı.

Hazal Kaya oğlunu sete götürdü! Böyle makyaj yaptırdı...

ÜNLÜ İSİMLER YORUM YAĞDIRDI

Kaya'nın paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı. Çok sayıda ünlü isim ise paylaşıma övgü dolu yorumlar yaptı. Bizim Hikaye dizisinde birlikte rol aldığı Burak Deniz'le birlikte Aslı Enver, Şükran Ovalı, Songül Öden, Selin Şekerci gibi çok sayıda oyuncu fotoğrafa yorum yaptı.

Hazal Kaya oğlunu sete götürdü! Böyle makyaj yaptırdı... - Resim : 2

Hazal Kaya oğlunu sete götürdü! Böyle makyaj yaptırdı... - Resim : 3

Hazal Kaya oğlunu sete götürdü! Böyle makyaj yaptırdı... - Resim : 4

 

 

Hazal Kaya oğlunu sete götürdü! Böyle makyaj yaptırdı... ile ilgili etiketler Hazal Kaya Enis Arıkan Sosyal Medya Instagram paylaşım dizi set
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.