Hazal Kaya öfkesini sosyal medyadan dile getirdi! Sağlık Bakanı Koca'ya seslendi!

Oyuncu Hazal Kaya, SMA hastası Eren bebeğin hayatını kaybetmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya olan tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

SMA hastası Eren bebeğin hayatını kaybetmesi sonrasu başarılı oyuncu Hazal Kaya, tepkisini twitter hesabından dile getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek paylaşımlarını sürdüren Hazal Kaya; "Daha kaç bebek ölecek?" dedi.

Sosyal Medyada başlatılan SMA hastası Eren bebeğin kampanyası yüzde 43'te kaldı. SMA Tip 1 hastası Eren bebek bu mücadeleye daha fazla dayanamadı ve hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından öfkelenen Hazal Kaya Bakan Koca'yı etiketleyerek sosyal medyada tepki gösterdi.

Hazal Kaya'dan Bakan Koca'ya Tepki: Daha Kaç Bebek Ölecek? -  Medyafaresi.com Mobil

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Hazal Kaya, “Bebeklerimiz tek tek ölüyor…Neden hala tedavide %98 oranında başarısı kanıtlanmış ,FDA onaylı Zolgensma ilacını ülkeye getirmiyorsunuz? 4 ayda bir alınması zorunlu spinraza ilacını neden hasta bebekleri sınava sokup sadece kriterlere uyanlara veriyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da etiketleyerek, ''Daha kaç bebek ölecek?'' yazdı.

Hazal Kaya öfkesini sosyal medyadan dile getirdi! Sağlık Bakanı Koca'ya seslendi! ile ilgili etiketler Hazal Kaya Fahrettin Koca Bakan Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.