Hazal Kaya isyan etti! ''Yaşlılar risk grubunda ama...''

Koronavirüs salgını sebebiyle kendisini önlem amaçlı evde karantinaya alan oyuncu Hazal Kaya, 65 yaş ve üzeri vatandaşların dışarı çıkmasına kısıtlama getirilmesinin yanlış anlaşıldığını ifade etti. Hastalığı yaşlıların yaymadığını belirten Kaya, "Bu yanlış anlaşılmayı kim düzeltecek?" ifadelerini kullandı

Koronavirüsün tüm dünyada hızla yayılmasının ardından İçişleri Bakanlığı, salgından en çok etkilendiği görülen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikametlerinden dışarıya çıkmalarının sınırlandırıldığını duyurdu.

İSYAN ETTİ

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu uyarının yanlış anlaşıldığını belirtti. Yaptığı paylaşımla isyan eden Kaya, hastalığı yaşlıların yaymadığını ifade etti.

Kaya, konuyla ilgili Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"BU YANLIŞ ANLAŞILMAYI KİM DÜZELTECEK?"

Ya hu 'yaşlılar' risk grubu, yani bu virüsü kapmaları halinde ölüm tehlikeleri var. Dışarı çıkmaları bu yüzden yasaklandı. Onları korumak için. Virüsün onlardan bulaşacağı fikrine nasıl kapıldı bunca insan? Bu yanlış anlaşılmayı kim düzeltecek?

 

Hazal Kaya isyan etti! ''Yaşlılar risk grubunda ama...'' ile ilgili etiketler Hazal Kaya Koronavirüs corona coronavirüs covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.