Hazal Kaya hamileliğini gizliyor mu?

Şubat ayında oyucu Ali Atay ile görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren başarılı oyuncu Hazal Kaya, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı.

Nisan ayı başında hamile olduğu yönündeki iddialar ile gündeme gelen ve geride bıraktığımız hafta da bir klinikten çıkarken görüntülenerek bu iddiaların güçlenmesiyle haber olan güzel oyuncu Hazal Kaya, alışveriş turu sonrası aracına binerken görüntülendi.

Hazal Kaya hamileliğini gizliyor mu?

Markalar Sokağı’nda bulunan vale noktasında objektiflere poz veren Kaya, hamilelik hakkındaki sorulara yine cevap vermeyerek sadece “Kolay gelsin” demek ile yetindi. Spor ve bol kıyafetleri ile kendisini ele vermeyen Hazal Kaya’nın aldığı hafif kilolar ise gözlerden kaçmadı.

 

Hazal Kaya hamileliğini gizliyor mu? ile ilgili etiketler Hazal Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.