Hazal Kaya gelen tepkilere isyan etti

Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programına konuk olan oyuncu Hazal Kaya'nın televizyondaki yerli dizileri izlemediğini söylemesi sosyal medyada tepki çekti. Bir Twitter kullanıcısı, Hazal Kaya'ya "Sen kimsin acaba? Küçümsediğin şeyin parçası olarak bu millet sana para kazandırıyor!" dedi. Hazal Kaya ise söz konusu yoruma cevapsız kalmadı. Ünlü oyuncu eleştiriler karşısında fena patladı. İşte detaylar...

Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olan başarılı oyuncu Hazal Kaya, Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programına konuk oldu. Dijital platformlarda yayınlanan projelere ağırlık veren Hazal Kaya, Türk dizilerini izlemediğini söyleyince tepki çekti.

"TÜRK DİZİSİ İZLEMİYORUM"

Oyuncu, Düvenci'nin, "İzlediğin Türk dizisi var mı?" sorusuna, "Türk dizisi? Yok. Selahattin Paşalı için Ömer'e baktım" yanıtını verdi. Kaya'nın bu cevabı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi.

"BIKTIK ARTIK BU NANKÖRLERDEN"

Kaya'ya tepki gösteren bir Twitter kullanıcısı, "Sen kimsin acaba? Küçümsediğin şeyin parçası olarak bu millet sana para kazandırıyor! Bıktık artık bu nankörlerden nereden geldiğini nereden para kazandığını unutup ülkesini küçümseyenlerden ve bunlara hala iş götürüp para kazandıran bizlerden! Hazal Kaya sanırsın Elizabeth Taylor" dedi.

Kaya ise Twitter kullanıcısının bu yorumu karşısında "Beybi sakin, 3 saate yakın dizi izlemek benim için çok zor sadece... Yerli dizi yersiz uzun" ifadelerini kullandı.

''NOLUR YETER YA!''

Hazal Kaya bir diğer paylaşımında ise isyan etti. Gelen eleştirilere tepki gösteren Kaya şu ifadeleri kullandı: ''Rica ediyorum gidin stresinizi başka yerde atın. Ağzımdan çıkan her kelimeyi her tepkiyi kontrol etmek zorunda değilim, siz beni stres topu zannettiğiniz için de her an endişeyle ifade etmek istemiyorum kendimi. Nolur yeter ya! Yıllarca “dizi oyuncusu” diye küçümsendiğimize dair açıklamalar yapıp bugün ulusal kanalda yayınlanan dizileri küçümsüyor olabilir miyim? Her hafta üç saat yayınlanan dizide oynamak da çalışmak da izlemek de zor. Zor yahu!''

hazal kaya

Hazal Kaya gelen tepkilere isyan etti ile ilgili etiketler Hazal Kaya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.