Hazal Kaya & Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor

Bu hafta 5. bölümüyle final yapmaya hazırlanan FOX TV'nin Misafir dizisiyle ekranda olan 31 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya ile Ali Atay çiftinden müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz günler içerisinde minik oğulları Fikret Ali'nin 2. yaş gününü kutlayan çift yeni bebek haberini sevenleriyle paylaştı.

Son günlerde adı sık sık magazin gündeminde yer alan Hazal Kaya, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Hazal Kaya’nın hamile olduğu ve doğacak olan ikinci çocuklarının adını bile şimdiden belirledikleri öğrenildi.

Hazal Kaya & Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor

ALİ ATAY'IN İKİNCİ BEBEK SEVİNCİ

Oyuncu, senarist, yönetmen Ali Atay ile güzel oyuncu Hazal Kaya çiftinin çocuklarına Deniz adını verecekleri öğrenildi. Ali Atay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, "Çok mutluyum lan" ifadelerine yer verirken Hazal Kaya’nın da bu paylaşıma kalp koyarak eşine karşılık vermesi dikkatlerden kaçmadı.

 Hazal Kaya & Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor

Hazal Kaya & Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor


31 yaşındaki Hazal Kaya ile 45 yaşındaki Ali Atay 5 yıllık birlikteliklerini 7 Şubat 2019'da nikahla taçlandırmış ve ilk bebekleri Fikret Ali'yi evlendikten kısa bir süre sonra kucaklarına almışlardı. Bugün ünlü çiftten ikinci bebek müjdesi geldi.

Hazal Kaya & Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor

 

 

HAZAL KAYA KİMDİR?

1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep’te dünyaya gelen Hazal Kaya, 2006 yılında Acemi Cadı dizisiyle ekranlardaki macerasına başladı. İlk kez Genco adlı dizide başrol oynayan Kaya, Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal’e hayat verdi. Show TV’de yayınlanan Adını Feriha Koydum adlı dizisinden sonra Son Yaz-Balkanlar 1912 ve A.Ş.K. adlı yapımlarda rol aldı. Hazal Kaya şu sıralarda FOX TV’de yayınlanan Misafir adlı dizide yer almakta.

ALİ ATAY KİMDİR?

20 Nisan 1976 tarihinde Rize’de dünyaya gelen Ali Atay, küçük yaşlardan bu yana sanata ve müziğe ilgi duydu. Yakın arkadaşı olan Berkun Oya ile birlikte İstanbul’da bir tiyatro topluluğu kuran Atay, Dulcinea’da “Adamlar” adını taşıyan bir gösteri yaptı. İlk olarak Şapkadan Babam Çıktı adlı dizide konuk oyuncu olarak yer alan Atay, başarısız bir illüzyonist olan Maksut karakterine can ver verdi. 2011 yılında TRT ekranlarında yayınlanmayan başlayan, “Leyla ile Mecnun” dizide ününe ün katan Atay, 2008 yılında Ebru Cansız ile evlendikten sonra 2014 senesinde boşandı. 2019 yılında Hazal Kaya ile dünya evine giren Ali Atay son olarak 2011 senesinde “Son Yaz” adlı dizide Selim Kara karakterine hayat verdi.

Hazal Kaya & Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay Sosyal Medya Twitter fikret ali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.