Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz araba kazası yaptı!

Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz'a ne oldu? İki genç oyuncu, dün akşam Beşiktaş Vodefone Arena yönüne dönerken yolun ıslak olması nedeniyle virajı alamadığı için kaldırıma çıktı ve kaza yaptı. Genç ikilinin son durumları ve sevgili olup olmadıkları araştırılmaya başlandı. Tüm detaylarıyla haberimizde...

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz, dün akşam Beşiktaş Vodefone Arena yönüne dönerken yolun ıslak olması nedeniyle virajı alamadığı için kaldırıma çıktı ve kaza yaptı. Yapılan haberler sonucundan Küçükköse ve Şaşmaz'ın son durumları merak ediliyor. Diğer bir merak edilen detay ise genç ikilinin sevgili olup olmadıkları. Tüm detaylarıyla haberimizde...

Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz araba kazası yaptı!

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz'ın gecesi neredeyse kötü bitiyordu. Küçükköse ve Şaşmaz'ın bulunduğu araç, Beşiktaş Vodefone Arena yönüne dönerken yolun ıslak olması nedeniyle virajı alamadığı için kaldırıma çıktı ve kaza yaptı. Yaşanan bu talihsiz olaydan ünlü iki isim yara almadan kurtuldu.

KAZA SONRASI GÜLÜMSEMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

İkilinin kaza sonrasında gülümsemeleri dikkat çekerken, "Hazal Filiz Küçükköse, inşaatın olması nedeniyle gelen tankerlerin arkasından sular dökülüyor, burası da kaygan bir viraj olduğu için bizimle birlikte 3-4 araç aynı tehlikeyi atlattı" diye konuştu.

KAZAYI UCUZ ATLATTILAR

Kazayla ilgili ikili, sağlık sorunu yaşamadıklarını arabanın kiralık olduğunu söyleyip alkol muayenesinden sonra olay yerinden ayrıldılar.

Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz araba kazası yaptı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.