Hazal Erişkin kendisini ısıran köpeğin sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu

Oyuncu ve ses sanatçısı Hazal Erişkin, iki yıl önce katıldığı doğum günü partisine gittiği evde kendisini ısıran ‘Romeo’ isimli köpeğin sahibi Uğur Güven’e 50 bin liralık manevi tazminat davası ile belirsiz alacak davası açtı.

Hazal Erişkin köpeğin saldırısının ardından çene kemiğinin çatladığını, dişlerinin kırıldığını ve sol ayak bileğinden yaralandığını belirtti. Yaşanan olayda Güven’in suçlu olduğunu öne süren Hazal Erişkin, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

HİÇBİR ÖNLEM ALINMADI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Hazal Erişkin’in avukatı Kübra Mengüç açıklamasında, “Saldırıyı gerçekleştiren evcil hayvanın agresif tutumları Uğur Güven tarafından bilinmektedir. Bizim iddiamız, evcil hayvanın bakım ve gözetimini üstlenmiş Güven’in köpeğini misafirlerin olduğu alana geçişini engelleyecek hiçbir önlem almadan serbest bırakmasıdır. Müvekkil, saldırıyı gerçekleştiren evcil hayvanın zarar görmesine neden olabilecek hiçbir yasal hakkını kullanmamıştır” ifadelerini kullandı.

 

 

Hazal Erişkin kendisini ısıran köpeğin sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu ile ilgili etiketler mahkeme Hazal Erişkin tazminat davası
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.