Hayvanat bahçesinde kan donduran olay: 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı

Özbekistan’da bir hayvanat bahçesinde yaşanan olay görenleri dehşete düşürdü. Bir kadın, 3 yaşındaki kızını ayıların bulunduğu alana itti. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda şans eseri ayılar sadece küçük kızı kokladı. Dehşet veren olayda yaralanan kızın düşmeye bağlı kafa travması geçirdiği ve hastanede tedaviye alındığı öğrenildi.

Özbekistan’ın Taşkent şehrindeki bir hayvanat bahçesinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Çevredeki görgü tanıklarının ifadesi üzerine bir anne 3 yaşındaki kızını hayvanat bahçesindeki korkuluklardan ayıların bulduğu alana doğru ittirdi. Ziyaretçilerin dehşet içinde izlediği olaya güvenlik kamerasına yansıdı.

AYI YAKLAŞIP SADECE KOKLADI

Dailymail'in haberine göre; hayvanat bahçesinde Zuzu olarak adlandırılan ayı, aşağıya düşen küçük kızın yanına yaklaşarak koklamaya başladı. Daha sonra çocuktan yavaşça uzaklaşan ayının ardından olaya personel müdahale etti. 6 personelin ayıların bulunduğu kafese girmesinden sonra küçük kız dışarı çıkartıldı.

Hayvanat bahçesinde kan donduran olay: 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı

 “NEDENİ BELİRSİZ”

Olayla ilgili açıklama yapan hayvanat bahçesinin sözcüsü, "Genç kadın, küçük bir kızı tüm ziyaretçilerin gözü önünde ayının yaşam alanına attı. Sebebinin ne olduğu tamamen belirsizdi. Ziyaretçiler ve personelimiz onu durdurmaya çalışsalar da başarılı olamadılar." dedi.

KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ

Son anda kurtarılan küçük kız, yüksekten atıldığı için geçirdiği kafa travması ve ağır korku nedeni ile tedavi altına alındı. Dehşet veren olayın ardından anne gözaltına alındı. Çocuğunu ayının önüne atan annenin suçlu bulunması halinde cinayete teşebbüsten 15 yıla kadar hapis cezası alması ihtimali konuşuluyor.

Hayvanat bahçesinde kan donduran olay: 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı - Resim : 2

Hayvanat bahçesinde kan donduran olay: 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı ile ilgili etiketler Özbekistan Ayı (hayvan) Çocuk hayvanat bahçesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.