Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 1 ölü!

Kütahya’da aynı arazide hayvan otlatma nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Karabacaklar köyü Hanifecikler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H.H.T. (64) isimli şahıs koyunlarını otlattığı esnada aynı bölgeye M.Y. (24) isimli şahıs da koyunlarını otlatmak için geldi.

Mera anlaşmazlığı nedeniyle H.H.T ile M.Y. tartışmaya başladı. Tartışma, M.Y.’nin babası Recep Yıldız’ın (50) da dahil olması ile taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavga esnasında H.H.T. ruhsatsız silahını çıkararak rastgele ateşlemeye başladı. Silahtan çıkan kurşunlarla Recep Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu M.Y. yaralandı.

Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 1 ölü!

Yaralı M.Y. Gediz Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Olayda yaralanan şüpheli H.H.T.'nin ise, jandarmaya teslim olduğu belirtildi. Olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 1 ölü! ile ilgili etiketler Kütahya Kavga cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.