"Hayvan Esed, bunun bedelini ödeyecek"

ABD Başkanı Donald Trump'tan, kimyasal saldırı sonrası sert tepki geldi. Esed için "Hayvan" ifadesini kullanan Trump, "Büyük bedel ödeyecek" dedi...

Trump, attığı tweet'te 'hayvan Esad' ifadesini kullanırken, Esad'ın büyük bir bedel ödeyeceğini söyledi.

Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Thomas Bossert, ABD'nin Suriye'deki kimyasal saldırıya karşılık vermek için herhangi bir ihtimali masadan kaldırmayacağını söyleyerek, rejime 'saldırı' mesajı verdi.

ABD Başkanı Donald Trump ise Twitter'dan Duma'daki saldırıyı kınadığını açıkladı. Trump, Esad'ın saldırı dolayısyle büyük bir bedel ödeyeceğini söyledi.

Trump, Doğu Guta'nın akılsızca yapılan kimyasal saldırı sonucu çoğu çocuk ve kadın birçok ölü bulunduğunu belirterek, bölgenin tecrit altında olduğunu ve dış dünyadan tamamen ulaşılmaz olduğunu ifade eti. Esed'in kimyasal saldırısından Rusya ve İran ile birlikte Putin'in de sorumlu olduğunu ifade etti.

"Hayvan Esed, bunun bedelini ödeyecek" ile ilgili etiketler Trump Esed Suriye doğu guta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.