Hayri'nin Karısı Masumlar Apartmanı'ndan Geliyor! Türkan Karakteri Farah Zeynep'te! İşte O Kadro

Camdaki Kız dizisi yeni sezonda izleyenlerin karşısına çıkarken bundan sonraki süreçte asıl mesele şoför Hayri’nin karısı Türkan’ı kimin oynayacağı oldu. Bu yönde şimdiden değişik iddialar gündeme gelirken Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan İnci karakteri ön planda yer aldı.

Camdaki Kız yeni sezonuyla izleyenlerin karşısına çıktı. Merakla beklenen şoför Hayri karakteri Nalan ile ilk buluşmasını gerçekleştirirken her şey sıkı sıkıya takip edildi. Bundan sonraki süreçte ise esas olay Türkan karakterine çevrildi.

Camdaki Kız’da Hayri karakterine kavuşan izleyiciler durumdan oldukça memnun kalırken Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan’ın performansı çok beğenildi. Dizinin yeni bölümünden gelen ilk görüntülerde ise Nalan ile annesi Feride arasındaki duygusal ayrılık da dikkatlerden kaçmayan bir hadise oldu.

Hayri'nin Karısı Masumlar Apartmanı'ndan Geliyor! Türkan Karakteri Farah Zeynep'te! İşte O Kadro

Feride’nin “Sen artık Nalan Koroğlu’sun. İstediğin gibi atıp tutabilirsin. Bana hesap vermek zorunda değilsin” diyerek kızına sırtını dönmesi büyük bir kaosu da beraberinde getirdi. Rafet de kendisine yardımda bulunan Hayri’yi yanına alarak şoförü yaparken Koroğlu ailesinde de ortalık toz dumana dönmüştür.

Bundan sonraki zamanda ise gerçekleşecek olaylar hadisesinde Sedat’tan beklediği ilgiyi bulamayan Nalan’ın gönlü şoför Hayri’ye kayacaktır. Asıl mesele ise Hayri’nin Türkan adında birde eşi olmasıdır. Daha öncesinde birkaç ismin gündeme geldiği Türkan karakteri için son adaylardan birisi Masumlar Apartmanı’ndan çıktı.

Hayri'nin Karısı Masumlar Apartmanı'ndan Geliyor! Türkan Karakteri Farah Zeynep'te! İşte O Kadro - Resim : 2

Fenomen dizinin ilk sezonunun son bölümünde senaryo gereğince ayrılmak durumunda kalan Masumlar Apartmanı’nın İncisi Farah Zeynep Abdullah’ın Camdaki Kız’da Türkan karakterini canlandıracağı oldu. Henüz oyuncu ile görüşmelerin devam ettiği ve anlaşma sağlanması halinde ise ilerleyen bölümlerde Camdaki Kız’da Hayri karakterinin karısı olarak senaryoda güzel oyuncunun da yer alması gündemde olacak.

Hayri'nin Karısı Masumlar Apartmanı'ndan Geliyor! Türkan Karakteri Farah Zeynep'te! İşte O Kadro ile ilgili etiketler Cihangir Ceyhan Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.