Hayri'nin Karısı Aşk-ı Memnu'dan Geliyor! Camdaki Kız'da Nalan'ın Hayatı Sil Baştan! İşte O Senaryo

Son bölümü ile büyük bir çıkış yapan ve kadroya dahil olan şoför Hayri karakteri ile oldukça beğenilen Camdaki Kız dizisinde Türkan karakteri için yeni bir isim daha ön plana çıktı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter’i Camdaki Kız’a oldukça yakın.

Perşembe akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız’ın liderliği yeni sezonda da yine değişmedi. 13. bölüm sonrasında reytinglerde yine zirvede yer alan Camdaki Kız’ın erişilmez yükselişi rakiplerini adeta gölgede bıraktı.

Yayınlanan son bölümü ile izleyenleri yine ekranları başına kilitleyen Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamının lideri oldu. Nalan ile Hayri’nin düğün sonrasında ilk karşılaşmaları aşkın ilk kıvılcımları olarak dikkat çekerken Rafet ise geçirdiği kalp krizinden sonra Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan'ı da  yanına alarak Koroğlu konağına yerleştirdi.

Hayri'nin Karısı Aşk-ı Memnu'dan Geliyor! Camdaki Kız'da Nalan'ın Hayatı Sil Baştan! İşte O Senaryo

Nalan’da kocası Sedat ile beraber Rafet’e bir özür ziyaretinde bulunurken Hayri ile de ilk kez göz göze gelmiş oldu. Bundan sonraki asıl bomba ise Hayri’nin karısı Türkan’ı kimin canlandıracağı oldu. Kulislerden gelen son bilgilerde birkaç kişinin isminin geçtiği söylenirken son olarak Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter karakterine hayat veren Beren Saat’in Türkan karakteri için isminin geçtiği iddia edildi.

Aşk-ı Memnun dizisinden sonra Netflix dizisi Atiye’de de başrollerde yer alan Beren Saat’in bu teklife nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu oldu. Beren Saat; Aşk-ı Memnun dizisinin yanı sıra Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Kösem Sultan ve Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Fatmagül karakterleri ile de oldukça sevilmişti.

Hayri'nin Karısı Aşk-ı Memnu'dan Geliyor! Camdaki Kız'da Nalan'ın Hayatı Sil Baştan! İşte O Senaryo - Resim : 2

Camdaki Kız dizisinin 14. yeni bölümü gelecek hafta 7 Ekim Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Türkan karakterinin ise 4 ya da 5 bölüm sonra kesinlik kazanması beklenmekte.

Hayri'nin Karısı Aşk-ı Memnu'dan Geliyor! Camdaki Kız'da Nalan'ın Hayatı Sil Baştan! İşte O Senaryo ile ilgili etiketler Burcu Biricik Cihangir Ceyhan Beren Saat Camdaki Kız aşk-ı memnu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.