Hayri Sorunu Camdaki Kızda Nihayet Bitti 2. Sezon Camdaki Kızda Neler Olacak? Hayri Kim Olacak?

Kanal D de yayınlanan Camdaki Kız dizisi için Hayri sorunu nihayet sonuçlandı. İzleyicinin merakla beklediği dizi Camdaki Kızda en çok merak edilen şeylerden biride dizide Hayri karakterinin kim olacağı sorusuydu.

Kanal D de yayınlanan Camdaki Kız dizisi için Hayri sorunu nihayet sonuçlandı. İzleyicinin merakla beklediği dizi Camdaki Kızda en çok merak edilen şeylerden biride dizide Hayri karakterinin kim olacağı sorusuydu.

Karakter için birkaç kişinin adı geçse de henüz tam olarak belirlenemeyen Hayri karakterine hayat verecek isim nihayet belli oldu. 2.sezona bomba gibi girecek olan Camdaki Kız dizisinde hikaye kaldığı yerden devam edecek. Hikayenin seyrini değiştirecek olan isimlerden biri olan Hayri’nin ortaya çıkması ile dizide heyecanlı olaylar gelişecek.

Hayri Sorunu Camdaki Kızda Nihayet Bitti 2. Sezon Camdaki Kızda Neler Olacak? Hayri Kim Olacak?

Merakla beklenen Hayri karakterini oynayacak isim uzun zamandır görüşüldüğü söylenen Cihangir Ceylan olacak. Hayri’nin ilgilendiği Nalan onun tavırlarından etkilenecek. Evliliği mutsuz olan Nalan şoför Hayri’nin kuması olmayı kabul ederek onunla birlikte gidecek.

Hayri’nin Gecekondusunda Yaşayacak

Yalılarda büyüyen Nalan dedesini babaannesini ise anne bilmekte olan özenle büyütülen bir kızı canlandırmaktadır.

Hayri Sorunu Camdaki Kızda Nihayet Bitti 2. Sezon Camdaki Kızda Neler Olacak? Hayri Kim Olacak? - Resim : 2

Annesinin aslında anneannesinin geçmişte kızı ile ilgili yaşadığı bir travma sonucu kendiside baskı altında büyütülen Nalan eğitimsiz olan Hayri’nin ilgisi karşısında etkilenerek Hayri’nin çocukları ve ilk karısı ile yaşamayı kabul edecek.

Hayri Ortaya Çıkıyor

İlk sezonu ilgi ile izlenen Camdaki kız dizisinde Nalan evlendiği gün aldatılmanın verdiği üzüntü ile otel odasının kapısında fenalaşmış ve oldukça hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu esnada ona bir el uzanarak sadece görevli formasında Hayri ismini izleyici görmüştü.

Merakla beklenen Hayri karakterine Cihangir Ceyhan’la anlaşma sağlanarak nihayet beklenen ismin kim olduğu açıklandı. Show TV dizisi Alev Alev ile tanınan oyuncu Hayri karakterine uygun görüldü.

Hayri Sorunu Camdaki Kızda Nihayet Bitti 2. Sezon Camdaki Kızda Neler Olacak? Hayri Kim Olacak? - Resim : 3

Hayri’nin karısının ise henüz belirlenmediği dizide kadroya yeni isimlerde dahil oldu. Ozan Buz ve Engin Şenkan'ın da katıldığı kadroda yer alan Ozan Buz Sedat karakterinin arkadaşı olarak rol alacak. Camdaki kız Eylül ayında çok yakında ikinci sezonda çarpıcı konusu ile ekranlara gelecek.   

Hayri Sorunu Camdaki Kızda Nihayet Bitti 2. Sezon Camdaki Kızda Neler Olacak? Hayri Kim Olacak? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.