Hayri, Nalan'ı kaçırıyor! Camdaki Kız 65. bölümde neler oldu?

Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 19 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu.

Nalan'ın odasına giren Hayri, çıkarken Sedat'a yakalandı. Hayri'yi gören Sedat, çılgına döndü. Tacoi konu Rafet'in kulağına gitmesin diye uğraşırken, ev halkıda olayı çözmeye çalıştı. Kalabalığı dağıtan Muzo, Sedat ve Hayri'yi dışarı çağırdı. Yaptıklarını açıklayamayan Hayri boş boş Sedat'ın yüzüne bakıyorken durumu Muzo kurtardı. Hayri'yi kendisinin çağırdığını söyleyen Muzo, Nalan'ın en sevdiği tatlıdan almasını rica ettiğini söyledi. Nalan'ın odasına girmesini yanlış bulduğunu söyleyen Muzo, kendisine ulaşamadığı için bunu yaptı herhalde diyerek yorumladı.

NALAN KENDİNİ İŞE VURDU

Sabah erken saatlerde kalkan Nalan, herkes uyurken enfes bir kahvaltı hazırladı. Ev halkı Nalan'ın iyi olmadığını düşünüp doktora götürmek istedi. İyi olduğunu söyleyen Nalan, rahmetlininde kendisini böyle görmek isteyeceğini söyledi.
Kahvaltıdan sonra annesinin eşyalarını toplayan Nalan, kendisine birkaç tane hatıra ayırdı ve gerisini ihtiyacı olanlara bağışladı.

NALAN VE HAYRİ YÜZLEŞİYOR

Billur'u eve çağıran Nalan, işi bitince Hayri ile buluşmak için evden çıktı. Manolya fidesini Hayri'ye iade eden Nalan, Hayri'yi istemediğini ve Sedat ile mutlu olduğunu söyledi.

Hayri'yi takıntı haline getiren Sedat ise durmadan aradı. Nalan'a ulaşamayınca Billur'u görüntülü arayan Sedat, Hayri konusunda Billur'u tembihledi.

NALAN'IN BABASI ÖLÜYOR

Nalan'ın karşısına çıkan Metin, kendisini Mehmet olarak tanıtıp babasının arkadaşı olduğunu söylemişti. Cenaze günü Nalan'dan tepki gören Mehmet, çareyi Hafize'de aradı. Hafize'ye öleceğini söyleyen Metin, Nalan ile buluşturması için rica etti. Yaptığı kötülükleri yüzüne vuran Hafize, bu hayatta yaptıklarının cezasını dolu dolu çekmesini istedi.

Akşam arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan Selen eşi Levent'i de çağırdı. Levent gelmek istemeyince Selen tek gitti. Mekanda arkadaşlarıyla selamlaşan Selen, Emir'i görünce şok oldu. Eğlenmeye devam eden Selen, alkolün etkisiyle biraz rahatlamaya başladı. Emir ile geçmişten sohbet etmeye başlayınca Emir kendini tutamayıp Selen'in dudaklarına yapıştı. Selen ise bu öpücüğe son verip mekanı terk etti.

Asistanın gece dışarı çıkacağını duyan Sedat, izin vermedi. Neye uğradığını şaşıran kız nedenini sordu. Sedat dışarı çıkmasına tek bir şartla izin vereceğini söyleyip kendisini de davet ettirdi.

HAYRİ, NALAN'I KAÇIRIYOR

Gülcihan tam dışarı çıkacağı sırada başı döndü ve biraz fenalaştı. Nalan ise gönlü rahat etmedi ve Gülcihan'ı gideceği yere kadar kendi götürmek istedi. Derneğe geldiklerinde ise Nalan arabayı park edip geleceğini söyledi ve Gülcihan önden çıktı. Nalan'ı takip eden Hayri, vakit bulduğu anda Nalan'ın yanına gitti ve kendi evine götürdü. Bu durumdan hoşlanmayan Nalan, bırakması için yalvardı.

Hayri son kez sevmediğini gözlerinin içine bakarak söylemesini istedi. Nalan ise gözleriyle ayrı diliyle ayrı konuştu. Hayri, Nalan'ın dudağına bir öpücük kondurdu. Nalan ise çok beklemeden karşılık vererek öpüşmeyi devam ettirdi.

 

Hayri, Nalan'ı kaçırıyor! Camdaki Kız 65. bölümde neler oldu? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.